Koop tijdelijk Iberia cadeaukaarten met 10% korting1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft momenteel een promotie waarbij je tot 10% korting krijgt bij een aankoop van een cadeaukaart. Hierdoor kun je dus tot 10% besparen op je vliegticket met de luchtvaartmaatschappij. Sinds vorig jaar is het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij revenue-based geworden.

Iberia cadeaukaart tot 10% korting

Je kunt de cadeaukaart gebruiken voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. Het is niet mogelijk om de kaart te gebruiken voor vluchten met oneworld partners zoals British Airways of American Airlines.

De cadeaukaarten vervallen op 19 maart 2024 en dat is ook de datum waarop de laatste vlucht moet plaatsvinden. Je kunt het wel een ongelimiteerd aantal keer gebruiken om een vlucht te boeken, tot het saldo van de kaart op is. Alle voorwaarden kun je vinden op de aankooppagina van de kaarten.

Iberia Cadeaukaart met 10% korting bron Iberia

Er zijn een aantal vaste bedragen waaruit je kunt kiezen om een kaart te kopen:

  • €50,- cadeaukaart voor €47,50 (5% korting),
  • €100,- cadeaukaart voor €94,- (6% korting),
  • €300,- cadeaukaart voor €276,- (8% korting),
  • €500,- cadeaukaart voor €450,- (10% korting).

Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf een keuze te maken voor een bedrag. Het maximale bedrag dat je kunt selecteren is €3.000. Tijdens deze promotie betaal je daar dan €2.700 voor. De kaart ontvang je digitaal per mail en je kunt de goedkopere kaarten kopen tot 22 maart 2023.

Iberia is onderdeel van de oneworld alliantie. Met deze luchtvaartmaatschappijen kun je ruim 150 landen bereiken. Iberia is met name gericht op verbindingen met Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika vanuit de luchthaven in Madrid. Binnen Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam Airport Schiphol.

Iberia economy

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *