Koop tijdelijk Hilton Honors punten en ontvang 100% extra cadeau1 min leestijd

Vooraanzicht van het Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel (Bron: Hilton)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om Hilton Honors punten te kopen waarbij je 100% extra cadeau krijgt. Deze promotie loopt tot en met 11 maart 2022 en je moet minimaal 5.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor deze bonus.

Ben je een nieuw lid van dit loyaliteitsprogramma, dan kun je tot 5.000 extra punten verdienen tijdens je verblijf. Heb je een verblijf in de Verenigde Staten, dan kun je wellicht ook gebruik maken van de Points In The City promotie.

Koop Hilton Honors punten en krijg 100% extra

Het maximale aantal punten dat je kunt kopen gedurende deze promotie is 160.000 voor ongeveer €705 ($800). Hiervoor koop je dan 80.000 punten waarbij je dus ook 80.000 punten cadeau krijgt. Deze punten kun je gebruiken voor bijvoorbeeld gratis overnachtingen. Een punt kost tijdens deze promotie omgerekend $0,005, oftewel €0,0044.

Heb je een Silver, Gold of Platinum elite status binnen het Honors programma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis. Dit geldt alleen als je het verblijf met punten boekt. Bijkomend voordeel is dat er geen extra toeslagen bij komen en dit dus best een goede deal kan zijn. Ook kun je de award nachten vaak zonder kosten annuleren, dus dat kan ook een voordeel zijn vergeleken met een reguliere boeking.

Om deze punten te kopen kun je de onderstaande stappen volgen:

  1. Log in bij Hilton
  2. Ga naar More Ways to Use Points
  3. Ga naar Buy Points

De miles staan vaak snel in je account, maar het kan even duren voordat je ze ziet. De voorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden. Je kunt ook een ongelimiteerd aantal punten overschrijven tussen accounts, dus in theorie kun je een onbeperkt aantal punten kopen.

Koop Hilton Honors punten met 100% bonus

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *