Best Western Rewards verlaagt elite statusvereisten 20221 min leestijd

Best Western hotel in New England (Bron: Flickr / Mike Mozart)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Best Western heeft de vereisten voor het behalen van elite status dit jaar verlaagt. Het behalen van Silver, Gold, Platinum, Diamond en Diamond Status is hierdoor dit jaar makkelijker geworden.

Lagere vereisten elite status

Best Western heeft de vereisten voor het behalen van elite status voor dit jaar met 50% verlaagd. Zo heb je bijvoorbeeld voor de Platinum status maar 7 overnachtingen nodig in plaats van 15. Voor Diamond is dit tijdelijk teruggebracht van 30 naar 15 overnachtingen. Hetzelfde geldt voor het aantal vereiste verblijven en benodigde punten.

Best Western Elite Status

Bovengenoemde vereisten gelden in 2022 voor het behalen van elite status tot 31 maart 2024. De hotelketen laat weten hun elite leden een goede service te willen bieden en maakt daarom het behalen van elite status een stuk makkelijker. Zeker door de vele reisrestricties die er wereldwijd gelden is het voor veel reizigers een stuk lastiger om elite status te behalen. Meer informatie over het verlagen van de elite status vereisten vindt je op de website van Best Western.

Review - Best Western Red Coach Inn San Francisco
Best Western heeft de vereisten voor het behalen van elite status dit jaar met 50% verlaagd.

Best Western heeft op dit moment trouwens ook een aantal interessante promoties lopen. Zo kun je tot 8 mei 2022 dubbele punten verdienen op verblijven in Noord-Amerika en Azië. Ook loopt er tot 9 mei 2022 een promotie waarbij je 3.000 punten kunt verdienen op verblijven in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben

Conclusie

Best Western heeft de vereisten voor het behalen van elite status dit jaar met maar liefst 50% verlaagd. Het programma volgt hiermee dezelfde trend van vele andere programma’s zoals Hilton en Marriott.

Uitgelichte afbeelding: Best Western

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *