Verdien dubbele punten op je verblijf bij Best Western2 min leestijd

Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Best Western Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen per verblijf in bepaalde delen van de wereld.

Dubbele punten bij Best Western

De promotie loopt van 7 februari t/m 8 mei 2022 en is geldig op verblijven in de Verenigde Staten, Canada, de Caraïben, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Filipijnen, Thailand, Vietnam en Pakistan. Je laatste nacht van je verblijf mag dus uiterlijk van 7 op 8 mei zijn. Voor deze promotie is het verplicht om je te registreren en dit kun je doen via deze link. Zonder registratie kun je helaas geen dubbele punten verdienen. Indien je nog geen account hebt bij Best Western Rewards kun je je hier aanmelden. Er geldt een maximum aantal van 5 verblijven voor deze promotie. Dit betekent dat je op maximaal 5 verblijven bonuspunten kunt verdienen.

Review Best Western Red Coach Inn San Francisco - Californië
Verdien dubbele punten punten op je verblijf bij Best Western.

Zorg ervoor dat je in je instellingen aangeeft dat je punten wenst te verdienen en geen miles. Anders krijg je namelijk geen bonuspunten bijgeschreven. Houd er ook rekening mee dat je geen extra bonuspunten krijgt uitgekeerd op opeenvolgende verblijven in hetzelfde hotel. Indien dit het geval is worden de twee verblijven als één verblijf gerekend. Na het voltooien van je verblijf kan het 7 tot 10 werkdagen duren voordat de punten worden bijgeschreven. In veel gevallen gebeurt dit echter sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met andere promoties die Best Western op dit moment heeft lopen. Ook staat er in de voorwaarden te lezen dat Bester Western deze promotie op elk moment kan eindigen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Best Western.

Punten besteden

Best Western Rewards punten kun je gebruiken om een gratis hotelverblijf te boeken. Dit kan ook een combinatie van cash en punten zijn. Best Western heeft op dit moment trouwens ook een promotie lopen waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen op reward verblijven van minimaal 5.000 punten. Meer hierover kun je in dit artikel vinden.

Review - Best Western Red Coach Inn San Francisco
Verdien tijdelijk 2.000 punten op reward verblijven bij Best Western.

Conclusie

Dit is een mooie promotie als je binnenkort ergens verblijft in Noord-Amerika of Azië. Dubbele punten is altijd beter dan een vast aantal bonuspunten en daardoor interessanter op de wat duurdere verblijven. Je krijg immers altijd het dubbele aantal punten uitgekeerd. Alleen jammer dat deze promotie deze keer niet in Europa geldig is.

Uitgelichte afbeelding: Best Western

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *