Verdien 2.000 punten op reward verblijven bij Best Western2 min leestijd

Best Western hotel in New England (Bron: Flickr / Mike Mozart)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Best Western heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 2.000 punten kunt verdienen op reward verblijven in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben.

2.000 punten op reward verblijven bij Best Western

De promotie is geldig op verblijven van 7 februari t/m 8 mei 2022 en geldt alleen als je minimaal 5.000 punten besteedt aan een verblijf. Het is dus een goed idee om voor jezelf af te wegen of het interessant is om je verblijf met punten of cash te betalen. Je mag wel een combinatie gebruiken van punten en cash, maar zorg er wel voor dat je dus minimaal 5.000 punten besteed aan je verblijf. Voor deze promotie is het nodig om je te registreren en dit kun je doen via deze link. Uiteraard krijg je geen punten uitgereikt als je je niet hebt geregistreerd. Er geldt trouwens geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen tijdens deze promotie.

Review - Best Western Red Coach Inn San Francisco
Verdien tijdelijk 2.000 punten op reward verblijven bij Best Western.

Houd er ook rekening mee dat je geen extra bonuspunten krijgt uitgekeerd op opeenvolgende verblijven in hetzelfde hotel. Indien dit het geval is krijg je slechts 2.000 punten bijgeschreven voor het gehele verblijf. Na het voltooien van je verblijf kan het 7 tot 10 werkdagen duren voordat de punten worden bijgeschreven. In veel gevallen gebeurt dit echter sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met andere promoties die Best Western op dit moment heeft lopen. Ook staat er in de voorwaarden te lezen dat Bester Western deze promotie op elk moment kan eindigen.

Conclusie

Als je op dit moment wat Best Western Rewards punten hebt en binnenkort een verblijf hebt staan in de Verenigde Staten, Canada of de Caraïben, kan het een goed idee zijn om deze daar te besteden. Je krijgt er namelijk 2.000 punten voor terug. In de goedkoopste gevallen kost je verblijf dan slechts 3.000 punten plus nog de eventuele bijbetaling in cash. Op deze manier haal je meer waarde uit je punten. Weeg echter voor jezelf wel af of dit de moeite waard is. Meer informatie over deze promotie vindt je op de website van Best Western.

Uitgelichte afbeelding: Best Western

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *