Business Class Flying Blue Promo Rewards – Februari 20222 min leestijd

KLM World Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er deze maand tot 25% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben. De grote vraag is natuurlijk: wat zijn de beste deals?

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn alleen deze maand te boeken. Je kunt naar een van de Europese en intercontinentale bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tussen 1 februari en 31 juli 2022. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Flying Blue Promo Rewards – Business Class

Deze maand kun je naar diverse bestemmingen reizen in Economy Class of Premium Economy. Zo kun je bijvoorbeeld met 25% korting reizen naar Chicago of Denver. Al deze bestemmingen kun je in het online overzicht vinden.

Echter zijn er deze maand ook Business Class Promo Rewards, welke niet in het online overzicht staan. Hierdoor kun je voor een reis in Business Class ook 25% miles besparen ten opzichte van het reguliere tarief.

Zo kun je bijvoorbeeld een goedkoper Flying Blue awardticket in (World) Business Class boeken naar:

  • Chicago
  • Miami
  • New York
  • Mexico City
  • Denver
  • Montreal

Voor een Promo Reward van Amsterdam naar New York JFK ben je bijvoorbeeld 43.125 Flying Blue miles kwijt, plus €259 aan toeslagen als je met KLM reist of €285 als je met Air France reist. Vlieg je echter vanaf Brussel naar dezelfde bestemming, dan ben je 39.750 miles kwijt. Daarbovenop komt dan €268 aan toeslagen met KLM of €335 met Air France.

Deze goedkopere award tickets in Business Class kun je boeken via de website van KLM of Air France. In het overzicht zie je de goedkopere tickets met de vermelding Promo Reward. Op deze tickets bespaar je zo’n 25% ten opzichte van het reguliere tarief.

Flying Blue Promo Reward Business Class

Voor een aantal landen zijn er (in)reisbeperkingen van kracht. Controleer deze altijd voor vertrek. Kijk voor vertrek ook naar de laatste vluchtstatus op de website van de luchtvaartmaatschappij. Het laatste reisadvies van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederlandwereldwijd.

KLM World Business Class A330 Austin

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *