Koop tijdelijk Flying Blue miles met 75% bonus miles

KLM bestelt 21 Embraer 195-E2 Toestellen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Flying Blue loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue punten krijg je een bonus van 75% extra miles. Deze actie loopt tot en met 14 januari 2020.

Tijdelijk 75% extra Flying Blue miles

Koop je tijdens deze promotie minimaal 4.000 miles, dan ontvang je een bonus van 50%. Koop je tussen de 10.000 en 28.000 miles, dan ontvang je een bonus van 60%. Vanaf 30.000 miles ontvang je een bonus van 75%.

Je kunt deze miles via deze pagina kopen. Als je geen elite status hebt binnen het Flying Blue programma, dan kun je een maximale bonus ontvangen van 56.250 miles. Heb je wel een elite status, dan is dit maximaal 100.000. Elite leden kunnen ook onbeperkt miles kopen, terwijl je dat niet kunt doen als je geen status hebt. Zonder status is het aantal beperkt tot maximaal 75.000.

Het maximale aantal voor leden zonder elite status is dus 75.000 miles, waarbij je een bonus krijgt van 56.250. Dit kost je dan €2.062,50. Let er wel op dat als je deze miles inzet voor een award ticket, er daar nog toeslagen bovenop komen. Deze hangen af van de klasse die je boekt en de bestemming.

Extra Flying Blue Miles

Wil je deze punten besteden aan een First Class award met Air France, dan moet je goed opletten. Onlangs is de prijs van deze awards flink omhoog gegaan en zijn er verdere restricties toegevoegd. Zo kunnen Flying Blue Silver leden deze awards niet meer boeken. Je moet minimaal Flying Blue Gold zijn om een award tickets in La Premiere te kopen. Meer informatie over de prijsverhoging en de restricties kun je in dit artikel vinden.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden horen bij deze promotie:

Tijdens de promotieperiode kunnen deelnemers een maximale bonus van 100.000 Miles ontvangen. Bonus Miles worden uitgekeerd op transacties die plaatsvinden tussen 11 december 2019 en 14 januari 2020 (23:59 uur MET +1) en worden bijgeschreven op het account van de ontvanger wanneer de transactie is afgerond. Miles worden verkocht in eenheden van 2.000 Miles. Elite-deelnemers kunnen jaarlijks een onbeperkt aantal basis Miles kopen. Explorer-deelnemers kunnen per kalenderjaar maximaal 75.000 Miles kopen of ontvangen, tenzij een promotie actief is, waarmee het mogelijk is om bonus Miles te ontvangen bovenop het maximum van 75.000 Miles.

De Miles worden door Points Inc. De Miles worden binnen 72 uur na aankoop op uw account bijgeschreven. U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te annuleren, zoals voorzien in de Algemene Voorwaarden van het programma Miles kopen en schenken. Voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht of voor assistentie bij het programma Miles kopen en schenken kunt u contact opnemen met het Customer Service Centre.

Points Inc. is gevestigd te Richmond Street W 111, 7e verdieping, Toronto, Ontario, Canada, M5H 2G5.

Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *