Win een overnachting bij het splinternieuwe the niu Fender Amsterdam – InsideFlyer Adventskalender3 min leestijd

the niu Fender Amsterdam Lobby

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe dag, een nieuwe prijs! Vandaag maak je in de InsideFlyer Adventskalender kans op een overnachting voor 2 personen in the niu Fender in Amsterdam. Dit splinternieuwe hotel ligt in het oostelijk havengebied van Amsterdam op Cruquiuseiland. De prijs is een voucher voor een overnachting in dit hotel met aankomst op maandag tot en met donderdag. De voucher kan tot eind maart 2020 gebruikt worden. Je krijgt uiteraard een lekker ontbijt.

the niu Fender

The niu staat voor native, inspirerend en urban. Het merk richt zich op de reizende millennial en zoekt aansluiting bij de levensstijl van de hedendaagse samenleving. Het ontwerp is altijd geïnspireerd door de locatie en gevormd door kunst en geschiedenis.

Met 246 kamers, een panoramisch restaurant en een bruisende lobby en hotellounge is the niu Fender een serieuze flagshipstore voor de snelgroeiende keten NOVUM Hospitality. Het frisse en moderne concept is gebaseerd op de inspirerende omgeving van het historische Cruquiuseiland dat sterk in ontwikkeling is. Het hotel biedt alle comfort en faciliteiten voor de moderne reiziger; van de cityhoppende millennial tot zakelijke reiziger op zoek naar een goed bereikbare, maar kalme wijk naast het stadscentrum.

the niu Fender Amsterdam
the niu Fender – buitenaanzicht

Restaurant with a view

In de lobby vind je naast de receptie de sfeervolle hotelbar. Gasten en bezoekers kunnen hier koffie, een drankje of een cocktail bestellen.

Op de zevende verdieping bevindt zich het restaurant met panoramisch uitzicht over Amsterdam. Een fantastische plek om je dag te beginnen met een goed ontbijt, af te sluiten met een diner of gewoon te genieten van het uitzicht met een borrel en bites. Met plaats voor 140 gasten is deze verdieping ook geschikt voor evenementen voor grotere groepen. Het hotel beschikt over een multifunctionele meeting room voor ongeveer 20 personen

Het familiebedrijf NOVUM Hospitality waar dit hotel onder valt, is met momenteel 181 hotels en meer dan 24.000 hotelkamers op 65 locaties in Europa de grootste hotelgroep in Duitsland.

Meer informatie is te vinden op de website van het hotel.

Klik hier om kans te maken!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *