Koop Starpoints Met 30% Korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 1 juli 2016 krijg je 30% korting bij het kopen van SPG Starpoints. Dit kortingspercentage geldt voor transacties van minimaal 5.000 punten. Dit is een van de beste promoties van SPG die we gezien hebben, want vaak is het kortingspercentage 25%.

Wat kosten de Starpoints?

Normaal gesproken kosten Starpoints $3.5 cent per Starpoint. Als je het maximale aantal van 30.000 punten koopt met deze promotie dan betaal je $735. Dit komt neer op $2.45 cent per Starpoint met deze promotie. Per jaar kun je maximaal 30.000 punten kopen en het account moet ten minste 14 dagen actief zijn om gebruik te kunnen maken van deze promotie.

Starwood 30% Korting Promotie

Wat kun je met Starpoints?

Starpoints kun je inwisselen voor gratis nachten bij Starwood hotels, maar je kunt ze ook overschrijven naar veel verschillende frequent flier programma’s. Bijzonder hierbij is dat dit bij de meeste een 1:1 ratio is, waarbij je bij iedere 20.000 punten die je overschrijft ook nog eens 5.000 bonus punten krijgt. Je kunt de punten overschrijven naar in ieder geval deze partners:

AeroMexico Club Premier ANA Mileage Club Emirates Skywards Qatar Airways Privileges Club
Air Canada Aeroplan American Airlines AAdvantage Etihad Airways Guest Saudi Arabian Airlines Alfursan
airberlin Top Bonus Asiana Airlines Asiana Club Gol Smiles Singapore Airlines KrisFlyer
Air China Companion British Airways Executive Club Hawaiian Airlines HawaiianMiles Thai Airways Royal Orchid Plus
Air France/KLM FlyingBlue Cathay Pacific Asia Miles Japan Airlines (JAL) Mileage Bank United Mileage Plus
Air New Zealand Air Points China Eastern Airlines Eastern Club Korean Air Skypass Virgin America Elevate
Alaska Airlines Mileage Plan China Southern Airlines’ Sky Pearl Club LAN Airlines LANPASS Kms Virgin Atlantic Flying Club
Alitalia MilleMiglia Delta Air Lines SkyMiles Lufthansa Miles & More Virgin Australia Velocity

Goede deal?

Dit is een van de grootste kortingen die we hebben gezien waarbij je deze SPG punten kunt kopen. Daarnaast zijn ze heel flexibel omdat je ze kan overschrijven naar veel verschillende partners zoals KLM, ANA of AAdvantage. Naar mijn mening is dit een goede deal. Ik koop liever Starpoints dan punten van een specifieke maatschappij vanwege de diversiteit waar je deze aan kunt besteden.

Ga jij gebruik maken van deze promotie?

Starwood 30% Starpoints Promotie

Reacties

  1. Alias zegt

    Het is een aanname van mij maar ik ga er min of meer van uit dat later in het jaar er vast nog wel weer zo’n 35% bonus voorbij zal komen. Gezien de korte tussentijd die tussen de drie promo’s in de afgelopen drie maanden heeft gezeten meen ik dat SPG er niet bij inschiet. Ik ben eerder geneigd te denken dat men om gelden verlegen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *