Van Der Valk – ValkLoyal – Introductie2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De bekende hotelketen Van Der Valk heeft ook een loyaliteitsprogramma: ValkLoyal. Met dit loyaliteitsprogramma krijg je diverse voordelen in de hotels van deze keten. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden en bij het aanmelden krijg je een €5,- bonus. Deze bonus kun je inwisselen bij een overnachting bij Van Der Valk

ValkLoyal voordelen

Met een ValkLoyal account krijg je de volgende voordelen met de bijbehorende voorwaarden:

 • Je krijgt €5,- na het verblijf om te besteden aan een nieuwe overnachting en €2,50 voor een last minute of arrangement boeking.
 • Je krijgt €5,- korting per nacht op een kamer of suite. Deze korting krijg je niet op actie-tarieven waaronder last minutes, non-refundable rates, aanbieding, corporate tarieven, tarieven van andere websites en last minutes.
 • Je krijgt €2,50 korting per persoon op een last minute of arrangement, waarbij aansluitend geboekte arrangementen worden beschouwd als één reservering.
 • Je betaalt geen reserveringskosten.
 • Je kunt gebruik maken van Lazy Sunday, waarbij je pas uit hoeft te checken om 17:00 uur. Dit gaat op basis van beschikbaarheid.
 • Je krijgt een gratis consumptie (drankje) bij aankomst en je kunt gratis gebruik maken van internet.
 • Je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, behalve bij non-refundable en earlybird boekingen.
 • Je kunt gebruik maken van de beste prijsgarantie indien je boekt via het ValkLoyal account.

Hoe werkt ValkLoyal?

Hoe werkt ValkLoyal precies? Als eerste plaats je een boeking via de website. Deze boeking maak je met je account en daarna kun je genieten van het verblijf in het door jou geboekte hotel. Na de check-out ontvang je een dankmail, waarin het tegoed staat dat je hebt gespaard (€5 of €2,50). Wanneer je inlogt in het account kun je het tegoed inzien en beheren. Bij een volgende boeking kun je ervoor kiezen om het gespaarde tegoed in te zetten. Hierbij kun je kiezen om een deel in te zetten of het gehele bedrag wat je hebt gespaard.

Deelnemende hotels

Bijna alle hotels van Van der Valk doen mee met het loyaliteitsprogramma, waaronder diverse hotels in Duitsland en België. Een volledige lijst kun je vinden in het ValkLoyal account als je ingelogd bent.

Van Der Valk - ValkLoyal

Conclusie ValkLoyal

Het is een mooi meegenomen dat je van diverse voordelen kunt genieten en je korting krijgt op je overnachting. Daarnaast is het uitchecken om 17:00 uur op een zondag lekker voor een overnachting in het weekend. Zo kun je optimaal genieten van je geboekte kamer. Je krijgt €5,- tegoed bij het aanmelden voor een account die je direct kunt gebruiken. Aanmelden voor een account kun je hier doen.

Ga jij gebruik maken van ValkLoyal of heb je dat al een keer gedaan? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

 1. cor zegt

  Al een aantal jaar valkloyal lid !
  Bij de eerste boekingen kreeg ik altijd netjes een een pre en aftermail, maar nu al zeker 4x er geen meer gehad!
  Hierover een aantal keren over gecorrespondeerd en kreeg alleen wat vage smoezen over het niet meer ontvangen van mails. het lijkt wel of het systeem niet meer werkt zoals het zou moeten werken?
  Jammer voor zo een organisatie als van der valk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *