Singapore Airlines Spontaneous Escapes April 20242 min leestijd

Singapore Airlines A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Singapore Airlines Spontaneous Escapes kun je elke maand profiteren van 30 korting op een award ticket naar vele bestemmingen wereldwijd. Je kunt aankomende maand bijvoorbeeld goedkoper reizen met de nieuwe vlucht tussen Brussel en Singapore.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – 30% korting op award tickets

Je kunt tot het einde van deze maand de Spontaneous Escapes met korting boeken. De vlucht moet plaatsvinden tussen 1 en 31 mei 2024. Deze maand zijn er geen goedkopere tickets te boeken tussen Europa en Singapore in Business Class, maar wel in Premium Economy en Economy Class.

Krisflyer Spontaneous Escapes

Deze maand kun je een goedkoper ticket boeken in Premium Economy van Brussel, Kopenhagen, Frankfurt of München naar Singapore. Deze vlucht kost je dan 49.700 miles enkele reis. Voor reizen in Economy Class kun je ook vertrekken van deze Europese luchthavens, alsmede vanuit Londen.

De aanbieding is deze maand alleen geldig van Europa naar Singapore. Voor reizen vanuit Singapore naar Europa zul je dus een alternatief moeten zoeken. Verder zijn er wereldwijd nog meer bestemmingen te boeken waarbij er naar diverse luchthavens ook Business Class tickets beschikbaar zijn. Voor sommige bestemmingen zijn er een aantal data uitgesloten van de korting.

Alle bestemmingen die je deze maand met korting kunt boeken, kun je vinden op deze landingspagina.

Zo boek je de award tickets met Singapore Airlines

Wil je een ticket met korting boeken, dan kun je deze stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens;
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website;
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in;
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt

Naast het aantal miles dat je moet betalen voor de vlucht, moet je ook nog een bedrag aan toeslagen en belastingen betalen. Het exacte bedrag kun je zien tijdens het zoeken en boeken van de award vlucht.

Kom je net een aantal punten te kort, dan is er ook de mogelijkheid om American Express Membership Rewards punten over schrijven. Voor elke vijf American Express punten ontvang je vier Singapore Airlines Krisflyer miles. Het duurt soms even voordat de punten in je account staan, dus het is goed om hier rekening mee te houden als je een award ticket wil boeken.

Singapore Business Class

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *