AirBerlin Topbonus Topdeals Promotie

AirBerlin Topbonus Topdeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AirBerlin heeft een promotie waarbij je tickets kunt boeken voor een lager aantal miles dan gewoonlijk. Deze promotie heeft de naam Topdeals gekregen en is boekbaar tot 17 juli 2016 via de speciale promotiesite van AirBerlin. AirBerlin is een (grote) partner van Etihad, dus een aantal routes kun je ook vliegen met deze maatschappij.

AirBerlin Topbonus Topdeals Tickets

Deze Topdeals tickets kun je boeken vanaf 1.500 miles en er zijn 824 verschillende routes beschikbaar om te boeken. De gehele lijst van deze routes kun je op deze website van AirBerlin vinden. Voor 1.500 miles heb je bijvoorbeeld een vlucht van Cologne naar Berlijn en voor 2.500 miles een vlucht van Dusseldorf naar Barcelona. Voor 20.000 miles vlieg je bijvoorbeeld ook naar Abu Dhabi in het Midden-Oosten, Cancun in Mexico of Fort Myers of Miami in de Verenigde Staten.

Het mijlenaantal dat je op de website kunt vinden is voor een enkele reis. De periode waarin je kunt reizen is van 15 april tot en met 5 april 2017. Bovenop het aantal mijlen dat je nodig hebt komen nog de taxen die redelijk hoog kunnen zijn. Controleer dus ook altijd de normale prijzen voor een ticket die je wilt boeken om er zeker van te zijn dat je een goede deal hebt.

AirBerlin Topbonus Topdeals

Topdeals Tickets Voorwaarden

Zoals bij elke promotie zitten er ook een aantal voorwaarden aan deze Topdeals tickets. De periode waarin je kunt reizen is van 15 april tot 31 oktober en van 1 november tot en met 5 april 2017. De tickets zijn altijd exclusief taxen en andere bijkomende kosten zoals brandstof kosten. Je kunt deze tickets niet omboeken of wijzigen na het boeken. Je kunt deze alleen gebruiken voor directe vluchten en kunnen alleen online geboekt worden. De Topdeals tickets zijn in een gelimiteerd aantal beschikbaar en zijn alleen boekbaar in Economy. Een upgrade naar bijvoorbeeld business class is niet mogelijk.

Ga jij gebruik maken van deze promotie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *