Koop nu Marriott Bonvoy punten met 50% bonus2 min leestijd

The Ritz-Carlton heropent hotel Grand Cayman nog deze maand na een grondige renovatie (Bron: Marriott)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt tot en met 23 maart 2022 Marriott Bonvoy punten kopen waarbij je tot 50% bonus krijgt. Bonvoy is het loyaliteitsprogramma van de internationale hotelketen Marriott, met vele merken zoals Design Hotels, Moxy en Residence Inn.

Afgelopen maand heeft het loyaliteitsprogramma ook wat wijzigingen doorgevoerd voor de Ambassador status in het programma. Een overzicht van de wijzigingen kun je in dit artikel vinden.

Koop Marriott Bonvoy en ontvang tot 50% bonus

De reguliere prijs voor een Marriott Bonvoy punt is 1,25 US dollar cent. Tijdens deze promotie krijg je tot 50% bonus, waarbij dit afhankelijk is van het aantal punten dat je koopt. De bonus is als volgt opgebouwd:

  • Tussen de 2.000 en 9.000 punten ontvang je 40% bonus
  • Tussen de 10.000 en 39.000 punten ontvang je 45% bonus
  • Tussen de 40.000 en 100.000 punten ontvang je 50% bonus

Je kunt deze punten kopen als je minimaal 30 dagen lid bent en een activiteit in je account hebt gehad. Dat kan bijvoorbeeld een overnachting of het overschrijven van punten uit een ander loyaliteitsprogramma (zoals American Express Membership Rewards) zijn. Heb je geen activiteit in je account? Dan kun je pas punten kopen als je één jaar lid bent.

Je kunt via deze link de punten aanschaffen waarbij je dus tot 50% bonus ontvangt. Het maximaal aantal punten dat je tijdens deze promotieperiode kunt kopen is verhoogd van 50.000 punten naar 100.000 punten. Als je dus het maximale aantal koopt van 100.000 punten, dan krijg je er nu 50.000 cadeau. Deze transactie kost je dan ongeveer €1.099 ($1.250). Deze punten staan meestal binnen 24 uur in je account na het afronden van de bestelling, maar het kan tot zeven werkdagen duren. De voorwaarden van deze promotie lees je hier.

Marriott Bonvoy Bonuspunten

De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken volgens het onderstaande schema. Heb je een elite status binnen het programma en boek je vijf nachten, dan ontvang je de laatste gratis. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de punten over te schrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue of British Airways Avios. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel vinden.

Nieuwe leden Marriott Bonvoy krijgen nacht cadeau

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *