Marriott wijzigt vereisten Ambassador status1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de voorwaarden met betrekking tot de vereisten voor het behalen van de Ambassador status.

Marriott wijzigt vereisten Ambassador status

De Ambassador status is de hoogste elite status die je kunt behalen bij Marriott Bonvoy. Bovenop de Ambassador service krijg je ook de Annual Choice Benefit. Je hebt de keuze uit 5 Suite Night Awards en de gift opties. Voor deze status dien je 100 nachten per kalenderjaar door te brengen in een Marriott hotel. Daarnaast is er ook een vereiste om minimaal $ 20.000 USD (ongeveer € 16.300) te besteden in de hotels. Betaalde nachten en extra’s tellen op dit moment mee. Voorheen telden ook nachten die je deels met geld en punten betaalt mee. In de nieuwe voorwaarden is te lezen dat dit vanaf maart 2022 helaas niet meer het geval is. Hierdoor is het behalen van de Ambassador status een stukje lastiger geworden.

Marriott The Hague
Vanaf nu is het behalen van de Ambassador status een stukje lastiger geworden.

Daarnaast tellen ook betaalde upgrades niet meer mee op awards. In bepaalde hotels kun je namelijk extra betalen om een upgrade te krijgen op een al gratis overnachting betaald met punten. In de nieuwe voorwaarden is te lezen dat dit vanaf maart 2022 helaas niet meer meetelt tot de vereiste $ 20.000 om Ambassador te worden.

Conclusie

Met deze kleine wijzigingen in de voorwaarden is het behalen van de Ambassador status dus een stukje lastiger geworden. Gelukkig valt het allemaal erg mee en is het vereiste bedrag niet hoger geworden. Je zult het vanaf maart dus echt moeten doen met volledig betaalde overnachtingen en de extra’s om de Ambassador status te kunnen behalen. Meer informatie over de nieuwe voorwaarden kun je lezen op de website van Marriott.

Uitgelichte afbeelding: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *