NS-treinkaartje te koop bij KLM vliegticket1 min leestijd

NS en KLM Trein

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds eind januari is het mogelijk om bij een KLM vliegticket ook een NS-treinkaartje te kopen van Schiphol naar Amsterdam Centraal. Hierdoor hoeven reizigers niet meer op Schiphol zelf een treinkaartje te kopen en besparen ze tijd.

NS-treinkaartje bij KLM vliegticket

Reizigers kunnen naast het boeken van een vliegticket via de KLM website, ook een auto huren of een taxi bestellen. Dit gaat via het boekingsplatform van CarTrawler. Sinds deze maand is het dus ook mogelijk om een treinkaartje te boeken van en naar Schiphol en Amsterdam Centraal.

Na het boeken van het treinkaartje op de website, ontvangen reizigers het vervoersbewijs per e-mail. De komende maanden zullen er meer bestemmingen toegevoegd worden op het boekingsplatform, waarbij je het kaartje dan kunt kopen via de website van de luchtvaartmaatschappij.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om een treinkaartje op Schiphol te kopen. Hiervoor staan er kaartautomaten op Schiphol Plaza, maar ook bij de bagagebanden. Moet je dus nog even op je bagage wachten, dan kun je alvast een treinkaartje kopen.

Vanaf 7 februari 2022 zijn er tijdelijk minder treinen naar o.a. Schiphol. Dit komt doordat steeds meer NS personeel thuis zit door ziekte of quarantaine. Ook de directe verbinding tussen Schiphol Airport en Nijmegen vervalt. Een overzicht van de aangepaste dienstregeling vind je hier. KLM is ook gedwongen vluchten te wijzigen en zelfs te annuleren wegens een hoog ziekteverzuim als gevolg van de pandemie.

Goedkoop naar Eindhoven Airport met Hop on Take off

Afbeeldingen ©NS/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *