Priority Pass geeft geen toegang meer tot Brussels Diamond Lounges1 min leestijd

priority pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met Priority Pass krijg je toegang tot meer dan 1.300 lounges overal ter wereld. Je bent hierbij niet afhankelijk van een eventuele elite status binnen een loyaliteitsprogramma, een bepaalde reisklasse of luchtvaartmaatschappij. In deze lounges kun je genieten van gratis eten en drinken, wi-fi en heb je soms de mogelijkheid om je op te frissen middels een douche. In deze lounges kun je rustig relaxen tot je het vliegtuig kunt betreden en op weg bent naar je bestemming.

Priority Pass – geen toegang meer tot Brussels Diamond Lounge

Op Brussels Airlines zijn twee Diamond Lounges gevestigd. De ene lounge vind je in pier A bij gate A42. De andere lounge is gevestigd bij gates B01-B05 in pier B. Deze lounges zijn jaren toegankelijk geweest met Priority Pass, maar sinds dit jaar is dat helaas niet meer het geval.

Deze lounge was ook jaren toegankelijk als je in Europe Business Class vloog met KLM, als je een Gold of Platinum Flying Blue lid was, of Skyteam Elite+ had. Sinds vorig jaar is de lounge toegang voor deze passagiers ook geschrapt op Brussels Airport.

Het is nog wel mogelijk om een Diamond lounge-pass te kopen voor de lounge in Brussel. Deze pas kun je online kopen voor €34,-. Daarnaast kun je het bij de ingang ook kopen, maar dan betaal je een extra toeslag van €5,-.

Eind vorig jaar heeft Priority Pass het aanbod aan spa behandelingen op luchthavens in de Verenigde Staten uitgebreid. Zo zijn er in totaal zeven locaties waarbij je een spa behandeling kunt ondergaan. Deze locaties zijn bijvoorbeeld te vinden in Los Angeles, New York en Detroit.

Brussels Airport logo Priority Pass Lounge

Afbeeldingen ©PriorityPass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *