Koop HHonors punten met 80% bonus t/m 17 februari

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton HHonors houdt regelmatig promoties waarbij je met korting punten kan kopen. Ditmaal kun je tot en met 17 februari HHonors punten kopen met een bonus van 80% als je minimaal 5000 punten koopt. Je kunt punten per 1000 aanschaffen via de website met een maximum van 80000 (zonder bonus) per jaar.

Punten aanschaffen

Met de bonus komt de prijs neer op 0,56 dollar cent. Dit is natuurlijk niet zo aantrekkelijk als de acties waarbij je 50% korting krijgt of een bonus van 100%. Ik zou daarom niet speculatief punten kopen. Heb je een award op het oog, dan kan je natuurlijk het rekensommetje maken of een verblijf met gekochte punten goedkoper is. Ook als je net te kort komt voor een redemption die je binnenkort wil maken dan kan het verstandig zijn van deze promo gebruik te maken. Vergeet ook zeker de mogelijkheid voor Points and Money Rewards niet!

koop hhonors punten

Hoe kun je je punten het beste besteden?

In de regel zijn HHonors punten het beste te besteden voor goedkope hotels (Categorie 1 of 2) of juist hele dure hotels. Zo heb je een categorie 1 hotel al voor 5000 punten per nacht. Zou je deze kopen dan komt dat neer op nog geen $30! Ook bij dure hotels waar er vaak nog een hoop taxes bijkomen kan het lonen met punten te boeken.

buypointsfeb2017
De aankoop wordt door Points.com verwerkt en de punten staan meestal gelijk op je account

Kortom: heb je uitgerekend dat punten kopen met deze promo voordeliger is, maar er dan zeker gebruik van! Wacht voor de rest op een actie waarbij de bonus 100% is. In de tussentijd kun je goedkoop betaalde verblijven boeken met de Winter Sale of MVP Rate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *