HHonors punten kopen met 50% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een erg aantrekkelijke bonus bij het loyaliteitsprogramma van Hilton. Je kan nu HHonors punten kopen met een korting van 50%! Dit geldt vanaf het aanschaffen van 10.000 punten. Eerder dit jaar was er al een actie waarbij je een bonus van 80% tot 100% kreeg. HHonors punten kopen kan vanaf 1000 punten in stappen van duizend. Dit kost standaard $10. Met de bonus betaal je dus 0.5 dollarcent per punt!

HHonors punten kopen

Gebruik maken van de bonus

Wil je HHonors punten kopen, gebruik dan deze link (klik) en log in met je gegevens. Selecteer het aantal punten en betaal per creditcard. De afhandeling wordt gedaan door Points.com. De punten zouden binnen 24 uur na aankoop in je account moeten verschijnen maar in mijn ervaring is dit vrijwel meteen na een keer in- en uitloggen. Deze bonus is geldig tot en met 5 december. Er is een maximum van 160.000 punten dat je per jaar kan kopen.

HHonors punten kopen
Er geldt wel een minimum van 10.000 punten

Wel of niet kopen?

Hilton overnachtingen heb je al vanaf 5000 punten voor een categorie 1 hotel. Wil je echter een luxe hotel en/of in een populaire bestemming, dan zit je al vaak aan minimaal 40.000 punten per overnachting. Voor dit soort overnachtingen is het vaak niet voordeliger om eerst punten te kopen vergeleken met de cash tarieven (en speciale tarieven zoals de HHonors discount (klik) of de Gold Medal Rate ). Het beste kan je punten kopen voor lagere categorie hotels. Zo heb je een categorie 1 hotel al voor $25 per nacht en categorie 2 voor $50! Ook voor de hogere categorie hotels kan het soms voordeliger zijn eerst punten te kopen, zeker in een markt waar er veel belasting bovenop de geadverteerde prijs wordt geheven, zoals Dubai of Indonesië. Heb je een bestemming in gedachte, vergelijk dan eerst de cash prijzen met de award tarieven en het equivalent als je het zou kopen. Vergeet ook de Points and Money Rewards niet waarbij je punten en cash kan combineren! Soms zijn de cash tarieven (vooral last minute) zo duur dat punten kopen verstandig is, anderzijds kan je wellicht profiteren van een aantrekkelijke (advance purchase) rate. Speculatief punten inkopen zou ik bij Hilton niet aanraden. Vergeet ook niet dat deze actie tot en met 5 december geldig is. Genoeg tijd dus om even de opties te bekijken.

Kijk verder ook even naar de Winter Sale met korting op cash verblijven.

Heb je een Visa creditcard en/of verblijf je regelmatig in het VK? Lees dan ook zeker het artikel van Insideflyer UK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *