Koop Flying Blue Miles met 75% bonus

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, heeft een tijdelijke actie. Je kunt momenteel een mooie bonus verdienen met de aanschaf van Flying Blue Miles. Deze kun je gebruiken voor het boeken van vluchten, upgrades of bagage. Maar ook voor maaltijden, loungetoegang en tal van producten en diensten van partners. In dit artikel lees je hoe je kunt profiteren van deze bonus.

Flying Blue Miles

Natuurlijk verdien je Miles door het vliegen met KLM en SkyTeam partners. Een andere manier om Miles te verdienen is door het gebruik van een van de Flying Blue American Express kaart of aankopen aan boord op vluchten van KLM en geselecteerde partners. Als je Miles nodig hebt voor een upgrade of voor een vlucht dan moet je er natuurlijk wel genoeg hebben. Je hebt dan de mogelijkheid om Miles bij te kopen.

Om gebruik te maken van deze actie dien je in te loggen bij de website van Flying Blue. Vervolgens klik je op ‘Miles sparen en besteden’ en daarna op ‘Miles kopen en overdragen’. Je kunt dan een keuze maken hoeveel miles je wil kopen. Vanaf 4.000 miles kun je een aankoop doen met 75% bonus. Je kunt ook 2.000 miles kopen, maar dan krijg je geen bonus. Het maximaal aantal te kopen miles is 100.000, je krijgt dan een bonus van 75.000 miles. Je moet er dan wel redelijk wat geld voor neerleggen, namelijk 2.750 euro.

Bij aankoop van 20.000 miles krijg je 15.000 miles cadeau (Bron: Flying Blue)
Bij aankoop van 20.000 miles krijg je 15.000 miles cadeau (Bron: Flying Blue)

American Express Share & Fly

Heb je een American Express Flying Blue betaalkaart? Dan kun je gratis Miles overschrijven naar andere deelnemers. Normaliter moet je hiervoor betalen. Bij ‘Miles overdragen’ zie je hoeveel dit normaal kost. Voor het overdragen van 1.000 miles betaal je 12 euro. Je kunt maximaal 50.000 miles overdragen, daarvoor betaal je 600 euro. Heb je een American Express Flying Blue kaart? Dan is het dus gratis. Het maakt niet uit welke American Express Flying Blue kaart je hebt om gratis miles over te kunnen maken.

Conclusie

Het kan handig zijn om miles te kopen. Je geeft dan snel een boost aan je saldo. Echter, dit is niet voor niets. Er zijn goedkopere manieren om wat extra miles te verdienen. Wanneer je een Flying Blue Promo Reward wil boeken en je komt nog net wat miles tekort, dan kan deze actie wel een uitkomst zijn.

Ben je Flying Blue deelnemer? En wil je meer XP verdienen? Lees dan dit artikel met drie tips voor het sparen van XP.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *