Flying Blue Promo Rewards Oktober 2018

Flying Blue Promo Awards Negatieve Veranderingen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 december en 31 januari 2018. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 oktober 2018.

Goede deals

Voorheen stond de prijs voor een award ticket altijd vast, maar door de recente veranderingen is dit variabel geworden. Hierdoor is de prijs van je award ticket afhankelijk van je vertrekpunt en bestemming. Sinds kort is de maandkalender ook weer beschikbaar, zodat je makkelijk kunt zien op welke data je kunt reizen voor welke prijs.

Deze maand zijn er vele bestemmingen in de aanbieding waar je naar toe kunt reizen in business class. Vooral naar Noord-Amerika zijn er diverse bestemmingen beschikbaar, zoals Vancouver en Seattle. Deze maand kun je ook naar Osaka reizen in business class voor 45.000 miles enkele reis. Denk er wel aan dat hier nog toeslagen bovenop komt. Vanwege de vakantieperiodes (en het einde van het jaar) zal de beschikbaarheid echter wel aan de lage kant zijn.

Vlieg je liever binnen Europa, dan kun je voor 3.600 miles vliegen naar Marseille of Quimper. Een andere bestemming die je kunt bezoeken is Istanbul, waarbij je 9.600 miles kwijt bent voor een enkele reis. In een aantal Frequent Flyer programma’s ligt Istanbul in Azië (zoals Singapore Krisflyer), waardoor je voor een lagere prijs je ticket kunt boeken richting de verre bestemmingen in Azië (vergeleken met een vertrek vanuit Europa).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Europa

Noord-Amerika

Noord-Amerika

Centraal en Zuid-Amerika

Centraal en Zuid-Amerika

Caribisch Gebied

Caribisch Gebied

Azië en Midden-Oosten

Azië - Midden Oosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *