Koop voor het eerst Marriott Bonvoy punten met 25% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy is het nieuwe loyaliteitsprogramma van de internationale hotelketen Marriott. Dit voorjaar kun je voor het eerst deze punten met 25% korting aanschaffen, mits je er minimaal 5.000 koopt. Deze promotie loopt tot 15 mei 2019.

Marriott Bonvoy met 25% korting

De reguliere prijs voor een Marriott Bonvoy punt is 1.25 US dollar cent en tijdens deze promotie kun je deze kopen voor 0.9375 US dollar cent. Je kunt deze punten kopen als je minimaal 30 dagen lid bent en een activiteit in je account hebt gehad. Dit is bijvoorbeeld een hotel overnachting of een overschrijving van punten vanuit een ander programma (zoals American Express Membership Rewards). Heb je deze activiteit niet in je account, dan moet je minimaal 90 dagen lid zijn van dit programma.

Je kunt via deze link de punten aanschaffen met de 25% korting.  Als je het maximale aantal punten koopt dat mogelijk is, dan ontvang je 50.000 punten voor 468.75 USD. Deze punten staan binnen 24 tot 48 uur in je account na het afronden van de bestelling.

De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken volgens het onderstaande schema. Boek je 5 nachten, dan ontvang je de vijfde gratis. Op die manier kun je weer punten besparen voor een andere overnachting!

Marriott Bonvoy Award Chart

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de punten over te schrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel vinden.

Marriott Bonvoy

Afbeeldingen ©Marriott H/T OMAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *