Koop British Airways Avios met 50% korting1 min leestijd

British Airways Executive Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft tijdelijk een promotie lopen waarbij je een bonus krijgt van 50% op je aankoop van Avios. Deze promotie loopt t/m donderdag 24 maart 2022.

50% bonus bij aankoop Avios

Het komt regelmatig voor dat British Airways promoties heeft lopen waarbij je een bonus krijgt op je aankoop van Avios. Bij deze promotie krijg je al een bonus van 50% bij aankoop vanaf slechts 1000 Avios! Daarnaast heeft British Airways het maximum aantal Avios dat je in een kalenderjaar kunt kopen tijdelijk verhoogd tot 200.000.

British Airways Avios Kopen

Inclusief de bonus van 50% is het nu dus mogelijk om 300.000 Avios te kopen. Nu is het wel zo dat de prijs per land nogal wat kan verschillen. Als ik inlog in mijn Executive Club account zie ik dat ik 300.000 Avios kan kopen voor in totaal € 3.601, mocht ik het maximale uit deze promotie willen halen.

British 'airways avios kopen

Met Avios heb je de mogelijkheid om een aantal mooie awardvluchten te boeken. Vooral voor korte tot middellange afstandsvluchten is het programma interessant. Helaas voert de Executive Club de laatste tijd wel onverwachts (kleine) devaluaties door. Zo werden een aantal awards in juli vorig jaar opeens een stukje duurder.

Conclusie

Dit is een van de betere promoties die British Airways het afgelopen jaar heeft gehad. De bonus ligt t/m donderdag 24 maart 2021 op 50% en daarbij komt ook nog het verhoogde maximaal aantal Avios dat je kunt kopen. Daarnaast is dit ook een mooie kans om voordelig nog wat Avios aan te schaffen om je award te boeken, mocht je er nog een paar tekort komen.

Bron- en beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *