Koop Avios met 50% bonus bij Iberia2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot 17 november 2019 kun je bij Iberia Avios aanschaffen met een 50% bonus! Het minimum aantal Avios dat je kunt kopen, is 2000. Deze Avios kun je daarna besteden om vluchten te boeken bij Iberia of andere airlines binnen de Oneworld alliantie. Ook kun je de Avios overzetten naar je British Airways account met behulp van ‘Combine my Avios‘.

50% bonus

Normaal gesproken kun je binnen een kalenderjaar maximaal 100.000 Avios aanschaffen bij Iberia. Echter, bij deze promo is het maximaal aantal opgerekt naar 200.000. Dat betekent dat je, met de bonus er bij, maximaal 300.000 Avios op je account kunt laten bijschrijven. Daar hangt natuurlijk wel een stevig prijskaartje aan. Hoewel, de prijs per Avios daalt naar mate je meer Avios aanschaft. De goedkoopste tarieven komen dan op 1,2 eurocent per Avios.

Iberia Avios kopen met 50% korting
Op de website van Iberia kun je deze keuzes maken…

Bij welke hoeveelheid is de aanschaf het meest aantrekkelijk? Ik heb in onderstaand tabelletje de prijzen per Avios uitgerekend. Daarbij blijkt inderdaad dat hoe meer Avios je koopt, hoe lager de prijs per Avios.

Iberia Avios kopen met 50% korting
De prijs per Avios is het laagst vanaf 100.000 Avios!

Interessant?

De prijs van 1,2 eurocent per Avios is zeker een mooie prijs, maar het blijft een hoop geld om zomaar een flinke hoeveelheid Avios te kopen. Ik zou dus niet kopen zonder concreet plan vooraf.

Wel kun je mogelijk geld besparen op korte-afstandsvluchten die als cash-ticket prijzig zijn. Vooral op dat soort vluchten kun je vaak goedkoop een ticket met Avios boeken. En waarom dan niet gelijk in business class? In dit artikel kun je wat voorbeelden lezen van vluchten die je met relatief weinig Avios kunt boeken. Disclaimer: het is een al wat ouder artikel, dus niet alles is nog actueel. Maar ter inspiratie is het leuk om wat ideeën op te doen.

Volgend jaar wordt volgens verwachting Royal Air Maroc lid van de Oneworld alliantie. Met deze airline zijn dan hopelijk interessante vluchten met Avios te boeken naar Afrikaanse bestemmingen! We informeren jullie uiteraard zodra hier meer over bekend is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *