Koop Avios bij British Airways met 40% bonus1 min leestijd

British Airways Executive Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft tijdelijk een promotie lopen waarbij je een bonus krijgt van 40% op je aankoop van Avios. Deze promotie loopt nog t/m woensdag 20 september 2023. Eerder dit jaar verhoogden British Airways en Iberia nog de prijs van Avios.

40% bonus bij aankoop Avios

Het komt regelmatig voor dat British Airways promoties heeft lopen waarbij je een bonus krijgt op je aankoop van Avios. Bij deze promotie krijg je al een bonus van 40% bij aankoop vanaf slechts 2.000 Avios! Daarnaast heeft British Airways het maximum aantal Avios dat je in een kalenderjaar kunt kopen weer tijdelijk verhoogd tot 200.000.

British Airways Avios

Inclusief de bonus van 40% is het nu dus mogelijk om 280.000 Avios te kopen. Nu is het wel zo dat de prijs per land nogal wat kan verschillen. Met Avios heb je de mogelijkheid om een aantal mooie awardvluchten te boeken. Vooral voor korte tot middellange afstandsvluchten is het programma interessant. Ook kun er er voor kiezen om je avios over te schrijven naar Iberia Plus of Qatar Airways Privilege Club. Deze laatste is namelijk sinds maart dit jaar ook overgestapt op Avios.

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam
Koop tijdelijke Avios bij British Airways met 40% bonus. (Foto: InsideFlyer)

Conclusie

Dit is een van de betere promoties die British Airways het afgelopen jaar heeft gehad. De bonus ligt t/m woensdag 20 september op 40% en daarbij komt ook nog het verhoogde maximaal aantal Avios dat je kunt kopen. Daarnaast is dit ook een mooie kans om voordelig nog wat Avios aan te schaffen om je award te boeken, mocht je er nog een paar tekort komen. British Airways heeft in het afgelopen jaar echter ook verschillende promoties gehad met een bonus van 50%.

Bron- en beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *