KLM opent vernieuwde lounge in Houston2 min leestijd

KLM Lounge Houston1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft vorige week de vernieuwde lounge op de internationale luchthaven van Houston geopend. De lounge werd dit jaar gerenoveerd. Ook wordt er op dit moment gedacht om de Crown Lounge van KLM op Schiphol te renoveren.

KLM opent vernieuwde lounge in Houston

KLM heeft wereldwijd slechts vier lounges. Dit zijn lounges die enkel en alleen door KLM beheerd worden. Twee daarvan bevinden zich in Amsterdam en de andere twee in Toronto en Houston. De lounge in Houston is onlangs gerenoveerd. Daarom is deze lounge vorige week opnieuw geopend. De KLM Crown Lounge in Houston bevindt zich in Terminal D nabij gat D7 en is dagelijks geopend van 6.00 uur tot 21.00 uur. Na de renovatie kan de lounge in totaal 100 gasten ontvangen. De lounge heeft tijdens deze renovatie een nieuwe vloer gekregen. Ook is er nieuw meubilair gekomen en zijn de douches vernieuwd.

KLM Lounge Houston1

In de lounge kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner in buffetbediening. Tussendoor kun je hier ook terecht voor een klein hapje en drankje. KLM vliegt op dit moment dagelijks tussen Amsterdam en Houston. In het zomerseizoen zet de maatschappij een Airbus A330 in. Dit terwijl er in het winterseizoen een Boeing 787 Dreamliner te spotten is op deze route. Gek genoeg heeft Air France in Houston ook een aparte lounge. Het is daarom vreemd dat er nooit plannen zijn geweest om de lounges samen te voegen. Dit is namelijk wel op de meeste luchthavens het geval.

KLM Lounge Houston1

KLM VP van Customer Experience Marleen van de Pol noemt de renovatie van de lounge een investering in de toekomst. “Dit gaat perfect samen met onze nieuwe Business class en premium comfort cabine”, aldus van der Pol. Alhoewel Houston geen hub van Delta is ziet KLM dit toch als een belangrijke luchthaven. De luchthaven is immers een hub van concurrent United.

Toegangsregels

Je hebt toegang tot deze lounge als je business class vliegt met Air France of KLM. Ook mag je de lounge betreden als je SkyTeam Elite+ elitestatus hebt. Een voorwaarde is wel dat je dan dezelfde dag nog een internationale vlucht hebt staan.

Uitgelichte afbeelding: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *