Koop AAdvantage miles met 50% korting

American Airlines ziet af van Airbus en kiest voor Boeing 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American AAdvantage heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 50% korting krijgt op je aankoop van miles. Normaalgesproken ligt de bonus een stuk lager, maar vanwege Black Friday heeft American de bonus tijdelijk verhoogd. Eerder deze week kwam ook British Airways al met een bonus op aankoop van Avios.

50% korting op AAdvantage miles

T/m 30 november krijg je tot 50% korting op je aankoop van AAdvantage miles. In tegenstelling tot bij de promotie van British Airways deze week, loopt de korting hier op naarmate je meer miles koopt. Om de 50% korting te pakken moet je bijvoorbeeld minimaal 65.000 miles kopen.

American, AAdvantage, miles

Ook is het goed om te weten dat iedereen niet dezelfde korting krijgt. Wanneer ik inlog in mijn AAdvantage account zie ik dat mijn korting maximaal 50% is. Houd er rekening mee dat jouw maximale korting lager kan zijn. Als ik het maximale aantal van 200.000 miles koop, zou ik $ 3.500,00 (ongeveer € 2.925,-) kwijt zijn, wat een redelijk goede waarde is voor de miles.

American, AAdvantage, miles

Daarnaast is het ook goed om te weten dat je AAdvantage account minimaal 30 dagen oud moet zijn om miles te kunnen kopen.

Is het aankopen van AAdvantage miles een goede deal?

American AAdvantage blijft natuurlijk een fantastisch programma om mooie first- en business class vluchten mee te boeken. Ook na de devaluatie van een paar jaar geleden. Eerder schreven we al over hoe je het beste AAdvantage miles inzet voor awardvluchten vanuit Nederland naar het Midden-Oosten. Vooral Qatar Airways business class vluchten blijven populair om AAdvantage miles voor in te zetten.

Qatar Airways QSuite A350-1000
Qatar Airways business class blijft een interessante optie binnen het AAdvantage programma.

Conclusie

Dit is één van de betere promoties die American dit jaar tot nu toe heeft aangeboden. Normaliter ligt de korting zo rond de 35%, maar door Black Friday is deze bonus tijdelijk verhoogd. Door de komst van revenue-based verdienmodellen is het verdienen van miles de laatste jaren flink lastiger geworden. Daarom is het aankopen van miles aanlokkelijker geworden. AAdvantage blijft één van de beste programma’s als het gaat om het boeken van een mooi business class award. Voor wie van plan was om zijn of haar account aan te vullen, is dit dus een mooie aangelegenheid.

Uitgelichte afbeelding: American Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *