Ontvang een geheime verrassing bij Kimpton Hotels met dit wachtwoord1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je het Kimpton Social Password zegt tijdens het inchecken krijg je een leuke geheime verrassing. Kimpton is onderdeel van de IHG groep, waardoor je hier ook gebruik kunt maken van het IHG Rewards Club loyaliteitsprogramma.

De meeste hotels bevinden zich in de Verenigde Staten, maar wereldwijd zijn er ook een aantal te vinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam.

Momenteel heeft IHG ook een promotie waarbij je 30% korting krijgt op het ‘beste flexibele tarief’. Je kunt je overnachting met korting boeken tot 10 januari 2021, waarbij je kunt verblijven tussen 4 december 2020 en 30 april 2021. Ben je lid van het loyaliteitsprogramma van de hotelketen, dan ontvang je 2% extra korting. Alle voorwaarden kun je hier vinden.

Kimpton Hotel Social Password

Het Kimpton Social Password is een code die je kunt gebruiken als je in een Kimpton hotel overnacht. Deze code vind je vaak via het social media kanaal van de hotelketen. Als je de code noemt tijdens het inchecken krijg je een leuke extra tijdens je verblijf.

Wat je precies krijgt als je de code noemt is verschillend per hotel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar, gratis parkeren tijdens je hotelovernachting of een gratis ontbijt. Mocht je binnenkort in een van de hotels overnachten dan kun je gemakkelijk profiteren van deze promotie.

Het nieuwe wachtwoord is Lift Your Spirits. Dit wachtwoord kun je gebruiken tot en met Valentijnsdag 2021, dus t/m 14 februari 2021. Of er na deze periode weer een Social Password zal zijn is niet duidelijk, gezien het nu ook enige tijd geduurd heeft voordat er weer een nieuw wachtwoord was.

Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)
Afbeeldingen ©IHG/Kimpton. H/T LoyaltyLobby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *