KLM’s tweede B787-10 toestel geland | PH-BKC | Vlijtig Liesje

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM’s tweede B787-10 Dreamliner is vanochtend rond 9:20 geland op Amsterdam Schiphol. Dit toestel heeft PH-BKC als registratie en draagt de naam Vlijtig Liesje / Busy Lizzie. In het toestel staan 38 World Business Class stoelen, 36 Economy Comfort stoelen en 270 Economy class stoelen.

Tweede KLM B787-10 Dreamliner geland

Het toestel komt uit Charleston in de Verenigde Staten en had iets minder dan zeven uur en een kwartier nodig om de oversteek te maken naar Nederland. De B787-10 Dreamliners van KLM vliegen naar diverse bestemmingen, waaronder Dubai en Dar es Salaam. Je kunt de vluchten van dit nieuwste toestel volgen via bijvoorbeeld Flightradar24.

Dit toestel is voorzien van de nieuwste KLM business class en staat in een 1-2-1 opstelling. Daardoor heeft iedere passagier direct toegang tot het gangpad. Deze World Business Class stoelen lijken op die in de kleinere B787-9, maar zijn op een aantal punten aangepast. Het is ook mogelijk om virtueel door dit type toestel te lopen. Meer informatie daarover kun je hier vinden op InsideFlyer. Een InsideLook van het eerste B787-10 toestel, de PH-BKA, kun je hier vinden op InsideFlyer.

B787-10 stoel KLM
B787-10 World Business class stoel KLM

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *