KLM Bus schemawijzigingen & stopt niet meer in Veenendaal en Rhenen2 min leestijd

De KLM bus is gemakkelijk te herkennen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Per 27 oktober zullen er een aantal schemawijzigingen doorgevoerd worden voor de KLM bus. Deze KLM bus brengt je vanuit Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Apeldoorn, Hengelo of Enschede naar Schiphol en vice versa. Je kunt gratis gebruik maken van deze bus door het toe te laten voegen aan je ticket.

Per 1 juli 2019 stopt de KLM bus ook niet meer in Veenendaal en Rhenen. Daarvoor is de route richting Enschede in de plaats gekomen. Een review van deze KLM bus kun je hier vinden op InsideFlyer.

Schemawijzigingen Nijmegen en Arnhem

Bij de haltes Schiphol en Nijmegen heb je 20 minuten de tijd om in de bus te stappen. In Arnhem heb je korter de tijd, gezien de bus hier maar een korte tussenstop maakt. In Nijmegen kun je opstappen in het centrum en in Arnhem stopt de bus bij het Centraal station. De bus komt aan op Schiphol bij bushalte C. Dit is tegenover de aankomsthal Schiphol Plaza. De bus vertrekt per 27 oktober als volgt:
KLM Bus Arnhem

Enschede, Hengelo en Apeldoorn

Vanuit Enschede vertrekt deze bus naar Schiphol via Hengelo en Apeldoorn. Deze bus vertrekt vanaf het treinstation in iedere stad. Het schema per 27 oktober is als volgt:

KLM bus enschede

Maastricht, Maastricht Aachen Airport en Eindhoven

In Maastricht vertrekt de bus vanuit het centrum en heb je 20 minuten de tijd om in te stappen. Vervolgens stopt de bus kort bij Maastricht Aachen Airport. Daarnaast maakt de bus een korte stop bij Eindhoven Airport waar je de bus kunt nemen naar Schiphol. Dit is het schema per 27 oktober 2019:

KLM Bus maastricht

Alle schemawijzigingen en informatie over de KLM bus kun je op deze pagina vinden van de luchtvaartmaatschappij. Ondanks dat de bus een KL vluchtnummer heeft, is het niet mogelijk om Flying Blue miles te verzamelen. Dit telt dus ook niet mee voor een eventuele status.

De gratis KLM bus vertrekt vanuit diverse steden in Nederland naar Schiphol

Afbeelding ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *