easyHotel Amsterdam Airport Schiphol is vanaf nu open

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het nieuwste easyHotel is sinds gisteren geheel geopend. Het hotel heeft 153 kamers en is iets uitgebreider dan de reguliere easyHotels. Zo heeft dit hotel een assortiment aan snacks en is er de mogelijkheid om in de lobby te gaan zitten.

easyHotels is opgericht door de oprichter van low-cost luchtvaartmaatschappij easyJet. Op dit moment kun je de hotels in 30 grote steden in Europa en het Midden-Oosten vinden. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, TV en zijn voorzien van een snelle Wi-Fi verbinding.

Grootste easyHotel opent bij Schiphol

Het hotel was sinds juli voor een gedeelte al open, maar nu is het hele hotel klaar en open. De tarieven starten vanaf €44,- per kamer. Het hotel is gelegen in Hoofddorp en is bereikbaar via een reguliere bus. Je bent ongeveer zes minuten onderweg met de bus van het hotel naar de luchthaven of vice versa. Wil je graag naar de Amsterdamse binnenstad, dan kan dit in ongeveer 45 minuten.

De Operational Director van easyHotel, Lucas Drewes, zegt het volgende over de opening van dit nieuwe hotel:

De nieuwste vestiging easyHotel Amsterdam Airport Schiphol past in het moderne hotelconcept van easyHotel maar heeft ook een aantal nieuwe features. We willen met deze nieuwe vestiging onze gasten graag wat extra’s bieden. Daarom hebben we er voor gekozen om bij deze vestiging voor het eerst wél eten en drinken aan te bieden. De gasten kunnen kleine snacks, zoals broodjes, yoghurtjes en drinks krijgen. Daarnaast is er in het hotel een zitgedeelte en een lobby lounge waar de gasten heerlijk kunnen zitten als ze bijvoorbeeld moeten wachten of werken. We zijn erg trots om een vestiging bij Amsterdam Airport Schiphol te mogen openen en onze gasten ook bij Schiphol van onze service te kunnen laten genieten. Met ruim 153 zeer laaggeprijsde kamers is er zeker genoeg plek voor iedereen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Afbeeldingen ©easyHotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *