Flybe wordt definitief Virgin Connect

Flybe aircraft

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In januari kwam al naar buiten dat Flybe overgenomen zal worden door Connect Airways. Dit is een joint venture van Virgin Atlantic, Stobart Group en Cyrus Capital. Nu is het duidelijk geworden dat de nieuwe naam van Flybe, Virgin Connect zal worden.

Virgin Atlantic richt zich op de lange afstanden, dus dit is een mooie aanvulling op het Europese netwerk. Het is nog niet duidelijk welke routes eventueel het veld gaan ruimen, maar onlangs werd al duidelijk dat de route tussen Amsterdam en Sheffield stopt.   Op deze pagina van Flybe kun je alle bestemmingen vinden van de luchtvaartmaatschappij.

Flybe zal Virgin Connect worden

Flybe heeft ruim 40 jaar passagiers vervoerd op vele routes in Europa en het Verenigd Koninkrijk. De paarse kleur zal veranderen in de rode kleur van het Virgin merk. Daarnaast zal de identiteit van het Virgin merk verder geïmplementeerd worden in de nieuwe luchtvaartmaatschappij.

Je kunt nog steeds je vluchten boeken en inchecken via het Flybe netwerk. Virgin Connect zal de boekingen overnemen van Flybe, dus je hoeft verder niets te doen. Meer informatie over Virgin Connect kun je vinden op de nieuwe website van de luchtvaartmaatschappij.

Dit is de aankondiging van Flybe op Twitter:

Afbeeldingen ©FlyBe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *