Brussels South Charleroi Airport opent nieuwe lounge T1

Brussels South nieuwe lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels South Charleroi Airport (CRL) heeft gisteren een nieuwe lounge geopend. Daarnaast is er sinds juni een terras van 370 vierkante meter met uitzicht op de landingsbaan open. Deze twee toevoegingen hebben als doel het passagierscomfort op deze luchthaven te verhogen.

Nieuwe lounge op Brussels South Charleroi Airport (CRL)

De nieuwe T1 lounge heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en heeft diverse ruimtes om te ontspannen. Daarnaast kun je gebruik maken van een snelle internetverbinding. De catering in de lounge is uitbesteed aan het Britse SSP.

Toegang tot de lounge kan online gekocht worden via de website van de luchthaven. De loungetoegang kost €25 als je het via de website boekt. Het is ook mogelijk om ter plekke toegang te kopen tegen een tarief van €28. Het is ook mogelijk om een Premium Pack te reserveren. Daarmee krijg je een parkeerplaats, Fast Track zodat je sneller door de beveiligingscontrole bent en toegang tot de lounge. Hiermee bespaar je zo’n 20% en de kosten hangen af van de reisdata.

Je kunt ook toegang krijgen tot deze lounge met bijvoorbeeld Priority Pass. De lounge is dagelijks geopend van 05:00 uur tot 23:00 uur. Ook met Priority Pass kun je gebruik maken van Fast Track. Je moet hiervoor een voucher ophalen bij de Information Desk op vertoon van je kaart. Deze voucher heb je ook nodig om toegang te krijgen tot de lounge. De voucher en je boardingpass heb je vervolgens nodig om van de Fast Track gebruik te maken.

De CEO van Brussels South Charleroi Airport, Philippe Verdonck, zegt het volgende over de nieuwe lounge en de opening van een nieuw terras:

Brussels South Charleroi Airport blijft zijn infrastructuur en imago aanpassen. De luchthaven is nu een wereldspeler en heeft een heterogeen passagiersprofiel. Daarom is het belangrijk om ons aan te passen aan alle doelgroepen. De metamorfose van de infrastructuur is een eerste stap om de vraag van de reizigers te beantwoorden. Door het aanbod uit te breiden, wordt het voor elk type reiziger mogelijk om op de luchthaven te vinden wat hij of zij zoekt. We zijn ook trots op onze samenwerking met de groep SSP. Dankzij het aanbod van SSP kunnen we ons aanpassen aan de verschillende eisen van de reizigers en samen zullen we ons aanbod blijven uitbreiden volgens de wensen en verlangens van onze klanten. 

Directeur-generaal SSP Frankrijk-Benelux, Gérard d’Onofrio, zegt het volgende:

Het is onder het teken van innovatie en kwaliteit dat we ons restauratieaanbod hebben bepaald en we zijn er bijzonder trots op dat we hebben deelgenomen aan dit prachtige renovatieproject aan de zijde van Brussels South Charleroi Airport met een gezamenlijke doelstelling van uitmuntendheid en een reiservaring die aan hun verwachtingen voldoet.

Brussels South nieuwe lounge

Afbeeldingen ©ChaCharleroi Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *