KLM deze winter vaker naar Belgrado1 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal deze winter vaker vliegen naar Belgrado. De luchtvaartmaatschappij is in mei gestart met deze route. Naast KLM vliegt ook Air France sinds vorige herfst naar de Servische hoofdstad.

KLM vaker naar Belgrado

Tijdens het winterseizoen van 2021-2022 vliegt KLM met twee vluchten tussen Amsterdam Schiphol en Belgrado. Deze vluchten worden volgens dit schema uitgevoerd:

  • KL1905 vertrekt dagelijks om 09:30 uur uit Amsterdam en komt om 11:50 uur aan in Belgrado
  • KL1899 vertrekt op maandag, dindsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 20:35 uur uit Amsterdam en komt om 22:55 uur aan in Belgrado

Op de route wordt gevlogen met een Embraer 190 van KLM Cityhopper. Aan boord van dit toestel is plaats voor maximaal 100 passagiers. De stoelen staan in een 2-2 opstelling. De gemiddelde beenruimte voor Economy Class passagiers is 79 centimeter. Voor Economy Comfort en Europe Business Class passagiers is dat 84 centimeter.

Naast KLM vliegt ook Air Serbia tussen Amsterdam en Belgrado. Air Serbia is een partner van KLM, maar is geen partner van Flying Blue. Business Class passagiers krijgen op Belgrade Nikola Tesla Airport toegang tot de Premium Lounge.

Ga je binnenkort naar Belgrado, lees dan ook eens de bestemmingsgids Belgrado op InsideFlyer.

KLM verlengt gunstige boekingsvoorwaarden

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *