10% korting op parkeren bij Eindhoven Airport met ANWB1 min leestijd

Eindhoven Airport Parkeren

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ANWB krijg je nu 10% korting op het parkeren bij Eindhoven Airport. Dit is de officiële parking van Schiphol. Deze actie geldt voor zowel de 08 parkeerterreinen P3 en P5, als de overdekte parkeergarages P1 en P4. De korting is geldig tot en met 31 december 2021.

Met een lidmaatschap van de ANWB krijg je ook 15% korting bij Schiphol Parking tot begin 2022.

Eindhoven Airport Parkeren – 10% korting met ANWB

Om van de 10% korting gebruik te maken moet je allereerst naar de website van de ANWB. Vervolgens log je in met jouw gegevens en kom je op de website van Schiphol Parking terecht. Daar kun je kiezen uit de verschillende parkeeropties en de kortingscode is automatisch ingevuld.

De korting krijg je niet op de annuleringsverzekering die je bij je parkeerreservering af kunt sluiten. Dit kost je €2,50. Het wijzigen van een reservering kun je via de website van Eindhoven Airport doen door op de knop ‘beheer mijn boeking’ te klikken in de bevestigingsmail die je ontvangt na de reservering. Je kunt tot 12:00 uur op de dag voor de ingangsdatum van je parkeerreservering de reservevering annuleren of wijzigen. Indien je voor de annuleringsverzekering hebt gekozen, dan kan het ook op de ingangsdatum van de reservering.

Je kunt kiezen uit de officiele parkeerterreinen P1, P3, P4 of P5. Bij P1 parkeer je overdekt en is het mogelijk om een elektrische auto op te laden (via Greenflux). Na het parkeren ben je binnen een minuut in de terminal. Vanaf P3 duurt het vijf minuten voordat je in de terminal bent en parkeer je op een parkeerterrein. Op P4+ parkeer je overdekt en duurt het zeven minuten voordat je in de terminal bent. Op P5 parkeer je op een parkeerterrein en duurt het ook zeven minuten voordat je in de terminal bent.

Plattegrond: parkeren op Eindhoven Airport.

Afbeeldingen ©Twycer/EindhovenAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *