KLM verhoogt prijs voor toegang tot Crown Lounge Schiphol

De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft het weer mogelijk gemaakt om – als niet premium passagier – toegang te kopen tot de intercontinentale Crown Lounge 52 op Schiphol. Eerder was dit tijdelijk niet mogelijk vanwege de verbouwing en de beperkte capaciteit. De prijs voor toegang is echter flink verhoogd. Koop je vooraf, bijvoorbeeld via de website of app, toegang dan betaal je €55. Op de luchthaven is dat €65. Dit was €45. Naar mijn mening vrij fors voor wat er geboden wordt. Flying Blue Explorer leden krijgen 10% korting. Waarschijnlijk betalen Flying Blue Silver leden nog íets minder. Het is niet duidelijk of dit ook gevolgen heeft voor betaalde extra gasten van Flying Blue Platinum of Gold leden. Onthoud dat Flying Blue Platinum leden kinderen onder de 18 kosteloos mee mogen nemen als extra gast.

Voor de Schengen Crown Lounge 25 zijn de tarieven bij aanschaf vooraf nog €36 voor Flying Blue Explorer leden (en €40 zonder korting). Silver leden betalen hier €30. Het is ook mogelijk om in miles te betalen.

Naar verwachting gaat het tweede deel van de intercontinentale lounge 52 eind september/begin oktober open. Dan viert KLM haar 100ste verjaardag.

Het reguliere loungetoegangsbeleid vind je hier.

Reacties

  1. Roy zegt

    Ondanks het forse bedrag is het meer dan terecht. Wat een drukte in de lounge zeg. dan is dit een manier om het misschien iets rustiger en exclusiever te maken.

    • Jeroen zegt

      Raar. De mogelijkheid om toegang te kopen was tijdelijk opgeschort. En nu het weer mogelijk wordt, zou het om die reden rustiger en exclusiever worden? Ik volg dat niet. Dat het ontiegelijk druk is op piekuren, dat ben ik wel met u eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *