Loungetoegang voor het hele gezin voor Flying Blue Platinum1 min leestijd

Plannen verbouwing KLM Crown Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM introduceert een nieuw voordeel voor Flying Blue Platinum leden en hun familie. Reizigers met het hoogste elite niveau bij de maatschappij mogen voortaan hun kinderen onder de 18 jaar gratis meenemen in de KLM Crown Lounge, zolang zij op dezelfde dag reizen of overstappen op een internationale Skyteam vlucht. Voor kinderen tussen de 18 en 24 jaar gelden gereduceerde tarieven om deze als extra gast mee te nemen: 2500 Award miles of €15 (alleen per creditcard). Standaard mogen Skyteam Elite Plus passagiers (waaronder Flying Blue Gold en Platinum) één gast als introducee meenemen.

KLM Crown Lounge
Voortaan geen discussie meer of de kinderen mee naar binnen mogen!

Het familiebeleid voor lounges is altijd een hekelpunt. Platinum leden met kinderen zullen deze aanvulling ongetwijfeld waarderen. Dit nieuwe beleid kan zeker tijdens de schoolvakanties wel voor extra drukte zorgen.

Sindskort is het op Schiphol bij Crown Lounge 25 overigens ook mogelijk om via een self-service zuil de lounge te betreden.

Reacties

  • Sander zegt

   Oops niet goed gelezen op site klm: * Platinum-deelnemers en hun kinderen (0-18 jaar) hebben gratis toegang tot de KLM Crown Lounges op Amsterdam Airport Schiphol mits ze op dezelfde vlucht reizen. Platinum-deelnemers en hun kinderen (18-24 jaar) reizend op dezelfde vlucht krijgen tegen een gereduceerd tarief van € 15 of 2.500 Miles per kind toegang tot de lounge.

   • The Flying Dutchboy zegt

    Daar staat nu dat het beperkt is tot de Crown Lounges op Schiphol. Ik vraag me af hoe het zit bij andere KLM lounges (bijvoorbeeld Houston of Toronto). Als iemand hier ervaring mee heeft hoor ik het graag!

 1. ron zegt

  OMG. Geweldig. Kids die rondrennen en schreeuwen in de lounge is precies waar de gemiddelde premium traveller op zit te wachten.

  • sander zegt

   Ik zie dat soort type kinderen vaak ook keurig eten in sterren restaurants. Kwestie van opvoeden en voor andere reizigers accepteren dat de nieuwe premium travel generatie er is. Kinderen horen bij het leven (en als vader denk je toch niet dat ik opgevouwen achterin ga zitten omdat iemand een hekel aan kinderen heeft?) Waarom hebben C reizigers meer recht op kindervrije business class dan Y reizigers?

  • Paul zegt

   Heel stigmatiserend Ron. Ik was vandaag in de KLM lounge op schiphol. Waren een aantal kinderen bij die zich keurig gedroegen. Kan echt wel hoor. Kinderen horen bij het leven, dus ook in de lounges!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *