KLM vaker met Dreamliner naar Las Vegas2 min leestijd

Laatste vlootvernieuwing bij KLM in 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM vliegt naar 227 bestemmingen in Noord-Amerika. Denk bijvoorbeeld aan New York, San Francisco en Los Angeles. Niet alle bestemmingen worden echter rechtstreeks aangeboden. Zo werkt de airline samen met onder meer Delta voor doorverbindingen naar andere steden. Er zijn momenteel negentien non-stop bestemmingen in Noord-Amerika. Austin in de Amerikaanse staat Texas is daar het meest recente voorbeeld van. Sinds dit jaar wordt ook Las Vegas drie keer per week direct verbonden met Amsterdam. KLM maakt bekend vanaf het zomerseizoen van 2020 vaker naar de gokstad te gaan vliegen.

Las Vegas

Naar aanleiding van de toegenomen vraag naar Las Vegas als bestemming in de VS besloot KLM vorig jaar om vanaf 2019 direct op deze stad te gaan vliegen. In eerste instantie zou dat drie keer per week zijn, namelijk op dinsdag, donderdag of vrijdag, en zondag. De Nederlandse nationale carrier besluit nu een vierde vlucht toe te voegen vanaf 4 april 2020 (zomerseizoen 2020).

De KL635 vertrekt uit Amsterdam (AMS) om 12.35 uur. En komt om 14.15 uur (lokale tijd) aan in Las Vegas (LAS). De KL636 vertrekt uit Las Vegas (LAS) om 16.05 uur en komt om 11.05 uur (de volgende dag, lokale tijd) aan op Schiphol (AMS).

Las Vegas
Het bekende ‘Welcome to Fabulous Las Vegas’ bord

Boeing 787 Dreamliner

De drie vluchten worden momenteel al uitgevoerd door een Dreamliner van het type Boeing 787-9. Als je gebruikt maakt van de nieuwe vlucht zul je ook met de Dreamliner vliegen. KLM heeft veertien Dreamliners, waarvan dertien van het type 787-9 en een van het type 787-10. In die laatste mocht InsideFlyer recentelijk een kijkje nemen. De 787-9 die naar Las Vegas vliegt is voorzien van 294 stoelen, waarvan 30 in World Business Class.

Boeing 787-9 Dreamliner van KLM (Bron/Foto: Mark Wagtendonk)

Wat je allemaal kunt doen in Las Vegas lees je In dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *