KLM serveert uitgebreider menu aan boord

KLM Gezichtsbescherming

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanwege het Coronavirus heeft KLM een aantal maatregelen genomen. Een van die maatregelen was het beperken van de maaltijden. Sinds afgelopen zaterdag is er meer eten en drinken aan boord beschikbaar. Ook zullen er vanaf volgende week zaterdag weer alcoholische dranken beschikbaar zijn.

Als je binnenkort reist met KLM is het verstandig om de actuele vluchtstatus te controleren bij de luchtvaartmaatschappij. Dit kun je gemakkelijk doen met de vluchtstatus checker van KLM. Passagiers zijn zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van de lokale (in)reisbeperkingen. Het dragen van gezichtsbescherming is ook verplicht en alle informatie vind je hier.

KLM serveert meer maaltijden & alcohol vanaf 18 juli beschikbaar

Op Europese vluchten ontvang je een doos met een sandwich. Vlieg je in Europe Business Class, dan ontvang je een doos vormgegeven door de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. Deze past bij het ontbijt, lunch of diner.

Op Intercontinentale vluchten ontvang je een tasje met een snack, fruit en drinken. Ook ontvang je een warme maaltijd, salade en dessert in Economy Class. Vlieg je in de World Business Class, dan ontvang je een salade, een warme maaltijd en een dessert. Ook ontvang je kaas en crackers, met serviesgoed van Marcel Wanders. Het is momenteel niet mogelijk om speciale maaltijden te bestellen. Daarnaast kun je aan boord vragen om extra water, frisdrank, koffie of thee.

Aan boord zijn momenteel geen alcoholische dranken beschikbaar. Deze zullen per zaterdag 18 juli wel weer beschikbaar zijn. Het is aan boord van de KLM toestellen niet toegestaan om eigen meegebrachte alcoholische dranken te nuttigen. Je zult het tot volgende week zaterdag dus moeten doen met non-alcoholische dranken.

Het cateringaanbod komt dus samengevat neer op:

Europese vluchten Intercontinentale vluchten
Economy Class Doos met sandwich Tas met snack, fruit en drinken

+ Warme maaltijd, salade en dessert

Business Class Doos van Marcel Wanders passend bij ontbijt, lunch of diner Warme maaltijd, salade, dessert, kaas & crackers op servies van Marcel Wanders
Alcohol beschikbaar Vanaf zaterdag 18 juli Vanaf zaterdag 18 juli

KLM World Business Class

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

 1. Badriepersad zegt

  Ben blij met de service van de KLM ,dat KLM betere service heeft wereld wijt top

  • Ton zegt

   Leuk dat ze vliegen,maar ik wacht al sedert 28/2 op mijn refund voor zelf annuleren groot Euro 51

  • Van Gooiland zegt

   Meen je dat nou écht?!?

   KLM zou zich moeten schamen voor de rotzooi die momenteel voor catering door moet gaan. Lekker Hollands zuinig weer. Het kan mij geen barst schelen of de doos en/of servies van ene Wanders zijn, je kunt ze niet opeten. Het gaat om de inhoud, en die is belabberd. Dan druk ik mij nog héél vriendelijk uit.

   Zo ongeveer alle andere maatschappijen bieden inmiddels weer een vrijwel normale maaltijd service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *