KLM Promo Awards December – 10 Jaar Special

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik), deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden (excuses voor deze late post – we waren ‘up in the air’), steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf januari tot en met maart 2016 en boeken kan in december 2015.

Flying Blue 10 Jaar Special

Flying Blue bestaat 10 jaar en dat vieren ze met speciale Promo Awards. Deze Flying Blue Promo Awards kun je boeken tot 31 december voor reizen van januari tot en met maart. Normaal gesproken zit er altijd een maand tussen het boeken van Promo Awards, maar bij wijze van uitzondering hebben ze dat dit keer niet gedaan. Op alle Flying Blue Promo Awards van deze special krijg je 50% korting ten opzichte van het reguliere tarief. Helaas zijn wel alle bestemmingen van deze promotie in Economy Class, maar je kunt er wel een goede deal uit halen! Zo heb je voor een enkele reis naar New York maar 12.500 Flying Blue punten nodig. Alle Flying Blue 10 Jaar Special Promo Awards kun je hier vinden

Goede Deals

Als je in Economy wil vliegen is het aan te raden om te kijken naar de 10 jaar specials. Daarnaast zijn er nog vele bestemmingen waarbij je 25% korting krijgt. Wil je graag Business Class vliegen? Dan kun je met 50% korting vliegen naar een aantal bestemmingen in Zuid-Amerika, zoals Brazilie en Rio de Janeiro. 

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards. Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Alle Flying Blue Promo Awards

Alle Flying Blue Promo Awards kun je via deze link vinden. Alle reguliere Promo Awards kun je boeken tot en met 31 december voor reizen in februari en maart. Bij de reguliere Promo Awards zit er dus wel minimaal een maand tussen het boeken en het reizen, anders dan bij de 10 jaar special.  Je krijgt bijvoorbeeld 50% korting op Premium Economy met Air France naar Brazilie, 50% korting in Business Class naar Bogota, 25% korting op reizen naar Mexico, Montreal en Vancouver in Business Class en 25% korting op Economy naar diverse bestemmingen in Europa. Uiteraard zijn er nog veel meer Promo Awards te vinden op de speciale Promo Awards pagina

Flying Blue Promo Awards

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *