KLM maakt speciale Holland Herald Junior (inflight kindermagazine)1 min leestijd

KLM Holland Herald Junior

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft een speciale speciale editie van het inflight magazine Holland Herald Junior gecreëerd. Deze versie is gericht op kinderen tussen de acht en veertien jaar. De Holland Herald Junior zal tijdens de herfstvakantie op KLM vluchten worden uitgedeeld aan de jongere passagiers.

KLM komt met Holland Herald Junior

De Holland Herald Junior is samen met Hearst Create en het wetenschappelijke tijdschrift Quest gemaakt ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van KLM. In het kindermagazine kun je verschillende dingen vinden, zoals feitjes en weetjes over de KLM vloot, een interview met een piloot en een reportage over flamingo Bob op Curaçao.

KLM’s Global Marketing Communication & Media Manager Daphne Hoogenboom, geeft aan dat kinderen enthousiast reageren op de speciale editie van het magazine:

Voor onze 100ste verjaardag wilden we ook onze junior passagiers in het zonnetje zetten. De leuke Quest junior content in combinatie met leuke weetjes en informatieve artikelen over KLM maken dit magazine erg geslaagd. De eerste reacties van de kinderen aan boord zijn dan ook super enthousiast

Het is ook mogelijk om de Holland Herald Junior online te lezen. Dat kun je doen door naar de speciale Holland Herald pagina (klik) te gaan. Op die pagina kun je ook de oudere versies van de reguliere Holland Herald vinden. Ter gelenheid van de honderdste verjaardag van KLM is er ook een speciale editie gemaakt van het reguliere inflight magazine. Meer informatie daarover kun je hier vinden op InsideFlyer.

KLM Holland Herald Junior

Afbeeldingen ©Holland Herald/KLM/Hearst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *