KLM lanceert 100 jaar special Holland Herald2 min leestijd

KLM lanceert 100 jaar special Holland Herald

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is bijna zover, KLM viert haar 100everjaardag en dat zal groots gebeuren. Zo zullen er komend weekend festiviteiten plaatsvinden in Hangar 10 tijdens de KLM100 Experience. Verschillende gasten zijn uitgenodigd om dit heugelijke moment met KLM te vieren. Ook InsideFlyer zal aanstaande zondag 6 en maandag 7 oktober aanwezig zijn bij de festiviteiten. Speciaal voor deze verjaardag zijn een aantal Nederlandse kunstenaars aan de slag gegaan met het in-flight magazine Holland Herald. Ook mensen die niet aanwezig zijn bij de KLM 100 Experience hebben op deze manier toch een soort kadootje, aldus KLM.

Dutch Design Week

Ook in oktober is de Dutch Design Week. Deze vindt plaats van 19 t/m 27 oktober in Eindhoven. Speciaal ter gelegenheid van de 100steverjaardag van KLM en plaatsvinden van de Dutch Design Week, werden drie verschillende covers gemaakt. Deze covers staan op de Holland Herald die in de vliegtuigen alsook in de lounges te vinden zijn. De covers zijn ook te bezichtigen op de Dutch Design week in Eindhoven. De covers zijn ontwerpen door de Nederlandse kunstenaars Paco Raphael, Suzanne Bakkum en ontwerpstudio RiveRoshan. Bij het maken van de covers werd niet alleen gedacht aan het merk KLM, maar ook aan de thuisbasis Amsterdam en Dutchness and aviation. De nieuwe Holland Herald is op dit moment al te vinden op vluchten uitgevoerd door KLM of bij een van de lounges op de luchthavens waarop KLM vliegt. In ieder geval Crown Lounge 25 en 52.

KLM introduceert KLM100 website & shop

Hiep hiep hoera

Wie jarig is trakteert natuurlijk. Daarom krijgen de reizigers dus de mogelijkheid om deze extra speciale editie van de Holland Herald te lezen. Ook kun je het magazine natuurlijk gratis meenemen na je vlucht. Niet alleen de cover is speciaal, ook aan de inhoud is hard gewerkt. Zo heeft schrijver Ronald Giphart een verhaal geschreven over de KLM vlucht naar Batavia. Ook staat het weer vol met bijzondere reisverhalen en bestemmingen waar je geweest moet zijn.   De nieuwe covers zien er als volgt uit en zijn tot eind oktober te verkrijgen.  Ga je ze alle drie proberen te sparen?

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron & beeldmateriaal: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *