KLM geeft €75 korting op tickets vanuit België2 min leestijd

KLM Premium Comfort cabine

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een ticket bij KLM of Air France koopt met vertrek vanuit België of Luxemburg, dan krijg je 75 euro korting op je ticket. Het is ook mogelijk om te vliegen met Luxair en Delta.

€75,- korting op Air France & KLM tickets

Je kunt via de Belgische websites van Air France en KLM een ticket kopen met korting. Je moet vertrekken vanaf Brussels Airport of Luxemburg Airport, of vanaf het treinstation van Brussels-Midi/Zuid en Antwerpen Centraal. Tegenwoordig is het mogelijk om een e-ticket voor het treinsegment tussen Antwerpen-Centraal en Amsterdam Airport Schiphol te krijgen.

De korting is geldig voor boekingen tussen 13 en 26 februari 2024. De laatste vlucht moet vertrekken op 15 december 2024. Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode LOVEBIRDBE gebruiken tijdens het maken van de reservering. Dit woord kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ in het boekingsproces op de website van Air France of KLM.

KLM heeft momenteel ook een promotie waarbij je 60 euro korting krijgt op tickets vanuit Duitsland.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voorwaarden van de promotie

Om gebruik te kunnen maken van de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal 220 euro kosten. De vluchten of treinsegmenten moeten uitgevoerd worden door Air France, KLM, KLM Cityhopper, Luxair, Delta, TGV-INOUI of Eurostar.

Je kunt de kortingscode gebruiken voor een reis in Economy Class, Premium Economy (inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine), World Business Class of La Premiere. Zo kun je dus ook met korting reizen in de nieuwste cabines van KLM.

De kortingscode is een keer per persoon te gebruiken. Er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar dat je met korting kunt boeken. Het is niet mogelijk om meerdere vouchers te gebruiken voor een boeking.

Alle voorwaarden van de promotie kun je vinden op de website van Air France of KLM.

Handleiding Club Eurostar loyaliteitsprogramma

Afbeeldingen ©KLM/Eurostar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *