Tijdelijk €60 korting op tickets met KLM of Air France vanuit Duitsland2 min leestijd

B777 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij KLM kun je nu besparen op je vliegticket als je vertrekt vanuit Duitsland. Je krijgt namelijk 60 euro korting op het totaalbedrag. Het is ook mogelijk om een Air France vlucht te selecteren met korting.

€60,- korting op Air France & KLM vluchten

Als je momenteel een ticket koopt via de Duitse website van KLM, dan kun je gebruik maken van de kortingscode. De kortingscode is geldig voor boekingen tot 21 februari 2024. De laatste vlucht moet uiterlijk op 31 december 2024 vertrekken.

Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode VALENTIN24 gebruiken. Deze code kun je invoeren tijdens het boekingsproces. De kortingscode is geldig voor tickets met een Air France of KLM vluchtnummer.

De kortingscode is te gebruiken voor tickets die voor belastingen en toeslagen minimaal 170 euro kosten. Bestemmingen in Europa, Noord-Afrika, Mauritius en China zijn uitgesloten van de promotie. Je kunt reizen in Economy, Economy Comfort en World Business Class. Echter zijn de tickets in de First Class cabine van Air France  uitgesloten van de promotie.

KLM vliegt momenteel in Duitsland naar Bremen, Berlijn. Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Stuttgart, Neurenberg en München. Met ingang van de zomerdienstregeling stopt de luchtvaartmaatschappij met de vluchten naar Dresden.

Op sommige bestemmingen zet de luchtvaartmaatschappij toestellen van German Airways in. KLM huurt deze luchtvaartmaatschappij in voor Cityhopper vluchten.

A350-900 Air France KLM korting 60 Duitsland

€75,- korting tickets vanuit België en Luxemburg

Op dit moment hebben zowel KLM als Air France ook een promotie waarbij je 75 euro korting krijgt op je ticket met vertrek vanuit Belgie of Luxemburg. In dit geval kun je de kortingscode LOVEBIRDBE gebruiken tijdens het maken van de reservering.

Deze kortingscode is geldig voor boekingen tot 26 februari 2024. De laatste vlucht moet uiterlijk op 15 december 2024 vertrekken. Om gebruik te maken van de kortingscode moet het ticket voor belastingen en toeslagen minimaal 220 euro bedragen. Alle details over deze promotie kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

KLM Premium Comfort cabine

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *