KLM Crown Lounges op Schiphol langer open1 min leestijd

De moderne inrichting van de KLM Crown Lounge 52 op Schiphol (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aan het begin van de corona-crisis paste KLM, begrijpelijk, het serviceaanbod aan. Voor de lounges op Schiphol betekende dat beperkte openingstijden. Hoewel de non-Schengen Crown Lounge grotendeels openbleef, gold dat niet voor de Schengen Crown Lounge. Met het kleine aantal passagiers dat binnen Europa vloog, was de lounge in eerste instantie alleen tijdens de piekuren open. Daarbuiten konden passagiers gebruik maken van de intercontinentale Crown Lounge. Dat betekende wel een lange wandel én door de paspoortcontrole. Nadat het vliegverkeer de afgelopen tijd herstelde, werden de openingstijden van de KLM Schengen Crown Lounge 25 steeds ruimer.

InsideLook: Zo ziet de vernieuwde KLM Crown Lounge 25 uit

KLM Crown Lounges Schiphol langer open

Inmiddels zijn de Crown Lounges weer zoals vanouds open. De sluitingstijd van de Schengen Crown Lounge is nu verzet naar 21:00u. Met een openingstijd om 06:00u is deze lounge dus weer de hele dag beschikbaar voor reizigers.

Crown Lounge 52 opent nu ook 40 minuten eerder, om 06:20u. Dit zal vooral voor aankomende transferpassagiers van belang zijn. Ook deze lounge sluit ’s avonds om 21:00u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *