KLM breidt samenwerking met Luggo uit1 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op 12 juni is KLM gestart met een pilot om bagage thuis op te laten halen door Luggo. Passagiers die in Nederland wonen en vanaf Amsterdam Airport Schiphol vertrekken kunnen er gebruik van maken.

KLM samenwerking met Luggo

De service van KLM in samenwerking met Luggo is beschikbaar voor passagiers die reizen naar een Schengenbestemmingen. Daarnaast is het nu ook mogelijk voor passagiers die reizen naar Aruba, Bonaire of Curaçao.

Passagiers die gebruik willen maken van de bagage-ophaalservice kunnen dit reserveren via Luggo. De bagage zal dan thuis worden gewogen en ingecheckt tegen een vergoeding vanaf 13,59 euro. Luggo brengt vervolgens de bagage naar de luchthaven. Zo kun je zonder (zware) bagage naar het vliegveld reizen en daarna direct door naar de veiligheidscontrole.

Verdien extra Flying Blue miles met de KLM Package Deals KLM Luggo

Er zijn wel een aantal andere voorwaarden om in aanmerking te komen voor de service. Zo moet je zelf online inchecken voor je vlucht. Daarnaast kun je de service tot twee dagen voor vertrek boeken en tot 72 uur voor vertrek kosteloos annuleren. De service is alleen beschikbaar voor de bagage die je wil inchecken. Daarnaast is het alleen mogelijk voor de standaard inbegrepen bagage volgens de ticketvoorwaarden.

Bagage inchecken op Schiphol P3

Deze zomer is het ook weer mogelijk om gebruik te maken van Drive-inchecken op Schiphol Parking P3. Hierdoor kun je inchecken en je ruimbagage afgeven op de parkeerplaats van Schiphol. Je kunt gebruik maken van deze service als je reist met KLM, TUI of Transavia.

Na het inchecken en het afgeven van je bagage kun je in de terminal direct doorlopen naar de veiligheidscontrole. De Drive-incheck service is beschikbaar tijdens deze openingstijden:

Luchtvaartmaatschappij Drive-inchecken Openingstijden
KLM 7 juli tot 31 augustus 2023 06.00 – 12.00
TUI 7 juli tot 31 augustus 2023 02.00 – 06.00
09.00 – 14.00
Transavia 7 juli tot 31 augustus 2023 02.00 – 06.00
09.00 – 14.00

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Afbeeldingen ©Schiphol/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *