KLM breidt codeshare uit met Qantas en Etihad

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft in december 2019 de codeshare samenwerking met Etihad Airways uitgebreid. Dit heeft betrekking op twee extra routes naar India. Ook is de overeenkomst tussen KLM-Air France en Qantas uitgebreid met drie extra routes. Dit geeft reizigers van de genoemde airlines keuze uit meer bestemmingen.

KLM & Etihad

De vluchten van Abu Dhabi naar Hyderabad en Kolkata hebben nu ook een KL vluchtnummer, maar worden uitgevoerd door Etihad Airways. Hierdoor krijgt KLM er twee extra bestemmingen bij in India.

KLM-Air France en Qantas

Air France-KLM en Qantas  hebben begin december de  samenwerking uitgebreid. Dit heeft ook positieve gevolgen voor Flying Blue leden. Flying Blue leden kunnen punten en status credits sparen of inwisselen op alle vluchten van Qantas.  Ook is KLM van plan om een codeshare-overeenkomst aan te gaan met JetStar Asia Airways en JetStar Airways, beiden onderdeel van de Qantas Group. Alle informatie over deze samenwerking kun je in dit artikel vinden. Daar kun je ook alle voordelen vinden voor Flying Blue leden.

De Qantas vlucht van Bangkok naar Sydney heeft nu ook een KL vluchtnummer. Naar Bangkok kun je vliegen met KLM vanaf Amsterdam. De vlucht van Bangkok naar Amsterdam heeft nu ook een Qantas vluchtnummer, maar wordt uitgevoerd door KLM. Hetzelfde geldt voor deze route naar Parijs Charles-de Gaulle, maar die wordt uitgevoerd door Air France.

Qantas Air France

Afbeeldingen ©KLM/Qantas. H/T RoutesOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *