Voordelig ontspannen bij ALL Accor Thalassa Sea & Spa

Voordelig ontspannen bij ALL Accor Thalassa Sea & Spa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Al bijgekomen van de kerstdagen en oud & nieuw? Of alweer toe aan een ontspannen vakantie? Lekker aan zee of inclusief een heerlijke massage? ALL Accor heeft nu een mooie aanbieding waarbij je voordelig kunt genieten van Thalassa Sea & Spa in een van de verschillende hotels wereldwijd. Waar wacht je nog op?

Thalassa Sea & Spa

De Thalassa Sea & Spa kun je vinden in verschillende hotels over de wereld. Je kunt hier genieten van mooie bestemmingen aan zee, waar je lekker kunt uitwaaien. In de hotels is verder de beschikking over verschillende spa faciliteiten. Je kunt hier genieten van de rust en herstellen van de drukte van alle dag. Ook is er plaats om even energie op te doen of juist even alle energie van je af te slaan met een potje tennis of een van de andere sporten bij Thalassa Sea & Spa.

Voordelig ontspannen bij ALL Accor Thalassa Sea & Spa

Voordeel

ALL Accor heeft nu een voordelige aanbieding waarbij je korting krijgt op je verblijf bij een van de Thalassa Sea & Spa hotels. Je krijgt 25% korting op je verblijf van minimaal twee overnachting inclusief spa arrangement. Dit verblijf moet plaatsvinden bij een van de 12 deelnemende hotels. De deelnemende hotels kun je op deze website terugvinden.

Het boeken van deze actie kan van 4-1-2020 t/m 18-2-2020. Verblijven doe je tussen 18-1-2020 en 01-06-2020. Alle voorwaarden kun je op deze website teruglezen.

Bron & Beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *