KLM App geeft info over maaltijden en bagage2 min leestijd

KLM Apps

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM loopt graag voorop als het gaat om digitale innovatie. Zo kwam de airline recentelijk met een nieuwe service om familie en vrienden via Whatsapp op de hoogte te houden van je reis. Ook kun je je reisgenoten via de app uitnodigen voor een bezoek aan bijvoorbeeld de KLM Crown Lounge op Schiphol. Een andere innovatie is een in de app ingebouwd handigheidje dat voor jou kan checken of je bagage niet te groot is. Vanaf nu kun je in de KLM app ook meer informatie zien over de maaltijden aan boord. Daarnaast is er info toegevoegd over het ophalen van je bagage na aankomst.

Maaltijden

Het blijft toch altijd een beetje een verrassing welke maaltijd je aan boord kunt verwachten. Natuurlijk heeft KLM wel het een en ander hierover op de website beschreven. Maar het aanbod kan altijd variëren. Vlieg je in World Business Class dan kun je op geselecteerde vluchten gebruikmaken van het Anytime for You concept. Je kiest dan zelf welke maaltijd je wanneer geserveerd wil hebben. In de KLM app zie je nu ook meer informatie over de maaltijden. Dit kun je zien door een reeds geboekte vlucht te openen. Vervolgens ga je naar ‘Kies extra opties’ en ‘Snack of maaltijd’. Je krijgt dan meer informatie over de maaltijden aan boord. Voor vluchten binnen Europa is de informatie vooralsnog kort en bondig. Mogelijk wordt dit in de toekomst specifieker.

Bagageband

Al langer geeft de KLM app via een notificatie aan waar je je bagage af kunt halen bij aankomst op de luchthaven. Je moet daarvoor wel toestemming hebben gegeven aan de app om notificaties te versturen. Met de nieuwste update van de app krijg je nu ook te zien wat de verwachtte aankomsttijd is van je bagage. Daarnaast krijg je nog steeds te zien op welke bagageband je koffer wordt afgeleverd. Altijd handig om te weten wanneer je bijvoorbeeld nog even de lounge wil schieten voordat je je bagage ophaalt. Zo kun je optimaal gebruik maken van je tijd op de luchthaven.

De update is beschikbaar voor de KLM app voor Apple iOS. De KLM app voor Android lijkt de update nog niet te hebben. Mogelijk wordt de nieuwe functionaliteit binnenkort ook toegevoegd voor gebruikers van deze software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *