Jonnie Boer stelt maaltijden World Business Class samen1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Meesterkok Jonnie Boer, bekend van driesterren restaurant De Librije in Zwolle, is weer in zee gegaan met KLM om de maaltijden voor de World Business Class samen te stellen. De chef heeft voor de komende 2 jaar 8 verschillende menu’s ontworpen voor passagiers die vanaf Schiphol vertrekken. Zij hebben de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Jonnie’s echtgenote en sommelier Thérèse Boer heeft samen met het KLM wijnpanel bijpassende wijnen gekozen die vanaf december geserveerd gaan worden aan boord.

Het is niet de eerste keer dat Jonnie Boer zijn naam verbindt aan de catering bij KLM. In 2010 en 2015 werkte hij al eerder samen voor de menu’s in World Business Class. Miriam Kartman, KLM’s Executive Vice President Inflight Services:

De maaltijden van Jonnie Boer werden in 2010 en 2015 zeer gewaardeerd door onze World Business Class passagiers. KLM is daarom blij met de hernieuwde samenwerking.

Het koppel over de samenwerking met de luchtvaartmaatschappij:

Wij zijn enorm vereerd dat we voor de derde keer gaan samenwerken met KLM. De komende twee jaar gaan we weer zorgen voor een ware culinaire beleving op hoogte.

Jonnie Boer

KLM werkt regelmatig samen met bekende chefs voor de catering in World en Europe Business Class, bijvoorbeeld met Mario Ridder, Onno Kokmeijer, Richard Ekkebus en Sergio Herman.

Reacties

  1. Pim zegt

    Ziet er goed uit, nu de aankleding ook een beetje mooier maken en het is klaar. Plastic dienblad weg, mooie bamboe plank net als Delta !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *