InsideFlyer Malediven Giveaways: Win vijf nachten in het ultraluxe Joali Maldives3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week zijn we verheugd om samen met Visit Maldives een reeks prijzen aan te bieden. Elke dag maken InsideFlyer lezers namelijk kans op bijzondere hotelovernachtingen in verschillende luxe resorts op de Malediven. Deze keer bij het luxueuze Joali Maldives. Wie kijkt daar nu niet naar uit?

Win vijf nachten in het ultraluxe Joali Maldives

‘Joali’ staat voor ‘Joy of living’ en symboliseert de bewuste beslissing tussen het leven en geluk. Joali Maldives is een bijzonder resort met 73 prachtig ontworpen water en strand villa’s. Denk je eens in dat je in zo’n prachtige villa verblijft, voorzien van pastel accenten en traditioneel handgemaakt houten meubilair. Een artistiek en luxueus gevoel is tot in de details terug te zien.

Alles bij het Joali Maldives staat in het teken van kunst. Je ziet het overal terug. Van de zorgvuldig samengestelde bibliotheek tot de villa’s zelf. De kunstwerken zijn gemaakt door dertien internationale artiesten. Je kunt ze ontdekken middels een speciale kunstroute op het eiland. Alle kunstwerken hebben te maken met de onderwaterwereld van de Indische Oceaan.

De kunst van lekker eten is terug te vinden in vijf verschillende restaurants, waaronder het bekende Saoke restaurant van architect Noriyoshi Muramatsu. In het JOALI Spa by ESPA, kunnen gasten genieten van Spa-behandelingen en massages met een prachtig uitzicht op de zee en de natuur van het eiland.

Een villa op het Joali Maldives

Een prijs ter waarde van bijna € 20.000

Het is niet zomaar een prijs vandaag. In samenwerking met Visit Maldives mogen we namelijk vijf overnachtingen voor twee personen weggeven. Deze overnachtingen zijn inclusief alle maaltijden. Je krijgt zelfs de air transfer met een watervliegtuig erbij. De prijs heeft een waarde van bijna € 20.000. Dat zou deze boeking namelijk zomaar kunnen kosten, en dat is de prijs zonder diner. Het gaat om een bijzondere prijs, mogelijk de meest waardevolle prijs die we ooit weg zullen geven!

Meedoen

Om kans te maken op de prijs van vandaag registreer je je via de speciale registratiepagina hieronder. Je kunt ook de button hieronder gebruiken.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *